Programok

2015.08.16. 11:21

Programok, rendezvények Veszprém megyében augusztus 17-től

Tudja meg, mi történik Veszprém megyében - programok, rendezvények, bulik, koncertek, sportesemények augusztus 17-től. Böngésszen, és válogasson!

Munkatársainktól

SZEPTEMBER 12.

Szabadtéri parti lemezlovasokkal

Ajka – Az elektronikus zene kedvelőire számítanak a szervezők a Liget Dj Fesztiválon, amelyet szeptember 12-én, (eső esetén szeptember 19-én) tartanak a város szívében este hét és tizenkettő óra között. A szabadtéri bulit a városligeti strand parkolóban rendezik, a zenéről Tebron, X-Play és Lendon gondoskodik.

SZEPTEMBER 1.

Kiállítás sajtófotókból

Várpalota – A XXX. Várpalotai Napok rendezvénysorozat részeként nyílik kiállítás szeptember 1-jén 17 órakor a Thury-várban Penovác Károly és Szabó Péter Dániel, a Napló fotóriportereinek válogatott felvételeiből. A Márványteremben nyíló tárlaton köszöntőt mond Talabér Márta polgármester.

AUGUSZTUS 29.

Újra gyermek, egy délutánra

Ajka – A Civil Ház udvarán játék és sport piknikre várják az érdeklődőket augusztus 29-én 13 és 19 óra között.  A szabadtéri programon számos játékeszközt biztosítanak a szervezők, amelyeket bárki szabadon kipróbálhat. Többek között tollaslabdával, ping-ponggal, dekázó versennyel, ördögbottal, buborék karddal, jojóval és sárkányreptetéssel készülnek. A szervezők minden látogatót buzdítanak, hogy saját játékokat, ételt-italt és plédet vigyenek magukkal. A zenei hangulatról DJ. Leo és Rooftop Muzzik gondoskodik. A játékos délutánon Parkour és Street Workout sportbemutatókat is láthatnak a résztevők.

Bajtársi találkozó

Pápa - A repülőtéren valaha szolgálatot teljesítő hivatásos, szerződéses és polgári állomány, valamint családtagjaik részére augusztus 29-én harmadik alkalommal tartják meg a pápai bajtársi találkozót.

Családi program

Magyarpolány – Nyárbúcsúztatóra invitálják az érdeklődőket a helyiek augusztus 29-én a faluba. Reggel kilenc órától térségi focibajnokságot rendeznek a sportpályán, illetve kirakodó vásárt és térségi termékbemutatót tartanak a Tájházban. A gyerekeket ügyességi népi játékokkal, óriáscsúszdával és légvárral várják a szervezők. Délután két órától családi kerékpárversenyen és akadálypályán próbálhatják ki ügyességüket a résztvevők. Fél négytől a Bodza együttes zenél, majd kézműves játszóház és arcfestés szórakoztatja a legkisebbeket. Este héttől a Pegazus Színház „Ujjé a ligetben" című zenés műsorát láthatja a közönség.

AUGUSZTUS 27.

Nyárbúcsúztatóesték a parkban

Veszprém  – Gyere a parkba! címmel nyárbúcsúztató estéket szervez a Városi Művelődési Központ (VMK) augusztus 27-én, 28-án és 29-án délután öt órától a VMK előtti szabadtéri színpadon és a Táborállás parkban. Koncertek, táncműsor, stand up műsor, bűvész és bohóc szórakoztatják az érdeklődőket.

AUGUSZTUS 25.

Önkéntesség a játszótéren

Devecser – Tegyük együtt rendbe a Makovecz-lakópark játszóterét! felhívással önkéntes munkára várják augusztus 25-én azokat, akik szívesen részt vesznek a játszótér eszközeinek felújításában.

Reményi József kiállítása

Veszprém – Reményi József Kórházvonattal a Don-kanyarban című kiállítását Véghné Reményi Mária nyitja meg a városháza aulájában augusztus 25-én, kedden délután fél ötkor. Köszöntőt mond Brányi Mária alpolgármester és Simon-Jójárt Sándor János nyugállományú ezredes, a MATASZ Veszprém Megyei Egyesületének elnöke.

AUGUSZTUS 24.

RENDEZVÉNY

Veszprém: Olvasókért a Színházkertben 10 órakor a Színházkertben.

A Veszprémi Kaleidoszkóp köteteinek bemutatója 15 órakor a Hangvillában.

Csillagnézőben

Ajka – Az Úrkúti Csillagászati klub nyilvános foglalkozásra várja az érdeklődőket a Babucsa Civil Házba augusztus 24-én este fél héttől. A programon sztereó mikroszkóppal vizsgálhatnak meteoritokat a résztvevők és megismerkedhetnek a klub távcsöveivel. Derült idő esetén a koraesti Hold felszíni világát is tanulmányozhatják az amatőr csillagászok. A szervezők továbbá virtuális fotókiállítással és élménybeszámolóval készülnek az estére, ahol a látogatókkal közös beszélgetésre is marad idő.

MOZI

Veszprém, Cinema City, augusztus 24: BESZERVEZVE (16): 14.00, 18.10, 20.20 órakor. BARBIE, A ROCKSZTÁR HERCEGNŐ (6): 15.40 órakor. A FANTASZTIKUS NÉGYES (16): 16.00, 19.30 órakor. MINYONOK (12): 17.30 órakor. MINYONOK 3D (12): 13.30 órakor. MISSION IMPOSSIBLE 5 (16): 17.00, 19.40 órakor. MÜNÓ, A HOLDBÉLI MANÓ (12): p–szo: 11.30 órakor. MÜNÓ, A HOLDBÉLI MANÓ 3D (12): 14.30 órakor. Az U.N.C.L.E. EMBERE (12): 13.00, 15.20, 17.40, 20.00 órakor. 

Tapolca, városi mozi, augusztus 24: MISSION: IMPOSSIBLE 5 3D (16): 17.45 órakor.

AUGUSZTUS 23.

Gizella Nőikar versenyműsora

Veszprém – A veszprémi Gizella Nőikar arezzoi versenyműsorát hallhatják az érdeklődők augusztus 23-án, vasárnap este hét órakor a Dubniczay-palota udvarán. Szólót énekel Kruppa-Jakab Éva, zongorán kísér Molnár Orsolya, citerán kísér Farády Tamás. Vezényel Borbásné Gazdag Gabriella. A műsorban többek között Bartók Béla, Kocsár Miklós, Kodály Zoltán és Karai József dalait, bakonyi népdalcsokrot hallhatnak.

Érmék tengere

Pápa - Érem- és fegyverbörzét tartanak vasárnap a Petőfi Sándor Gimnázium aulájában. Az immár tizenötödik alkalommal megszervezett esemény 8 órakor kezdődik és 14 óráig tart. A rendezvényen többek között éremcsere és- vásár, továbbá kisárverés, illetve tombolasorsolás is várja majd a helyszínre látogatókat.

AUGUSZTUS 22.

Nemzetközi folklór

Veszprém - Nemzetközi folklóresteket szervez a Városi Művelődési Központ az Óváros téren. Pénteken határon túli magyarlakta területről, szombaton távolabbról érkeznek a fellépők. Részletek itt

Éjjel az omnibusz tetején

Bánd – Éjjel az omnibusz tetején címmel zenés operett-utazásra várják a vendégeket a bándi kultúrházba augusztus 22-én, szombaton 17 órakor. Szeles József és Dominek Anna, a Veszprémi Petőfi Színház népszerű művészeinek előadásában olyan „orfeum”, békebeli tréfák, dalok hangzanak el, amelyeket mindenki ismer, mindenki fülyül az utcán. A szórakoztató programot a Bándi Könyvtári Információs és Közösségi Hely szervezi.

Jubiláló kórus

Városlőd – Ötven éves a Városlődi Vegyeskar. A jubiláló kórus a hétvégén kétnapos programmal ünnepel. A jubileum előestéjén, augusztus 22-én, szombaton 18 és 20 óra között a kórus szerenádot ad a falu különböző pontjain. A jubileumi koncert augusztus 23-án 17 órakor kezdődik a művelődési házban, ahol közreműködik a Városlődi Vegyeskar Bankó Mónika karnagy vezényletével, a veszprémi Német Nemzetiségi Kórus Fertig Erzsébet vezényletével, Tiborcz Melinda, Tiborcz Erik és a herendi Bauernhuber családi zenekar.

Felsővárosi nyárbúcsúztató

Várpalota – Nyárbúcsúztató családi napot szervez augusztus 22-én a városrészben a Felsővárosi Civil Szervezet. A szombaton 16 órakor kezdődő rendezvényen, amelyet a Kismező ABC környékén tartanak, többek között lecsófőző versenyt is rendeznek, amelyre várják a vállalkozó kedvű csapatok jelentkezését. A szervezők két kilogramm paprikát és egy kilogramm paradicsomot biztosítanak, amelyet a helyszínen 15 órától vehetnek át a résztvevők. A főzőverseny mellett kézműves foglalkozások, aszfaltrajz, kötélhúzás és zsákban futás, valamint hétpróbás családi vetélkedő is várja az érdeklődőket. Táncos és zenés bemutatóknak is tapsolhat majd a közönség. A családi nap 20 órától a tervek szerint utcabállal zárul, ahol a jó hangulatról Sáfár János gondoskodik.

AUGUSZTUS 21.

Nemzetközi folklór

Veszprém - Nemzetközi folklóresteket szervez a Városi Művelődési Központ az Óváros téren. Pénteken határon túli magyarlakta területről, szombaton távolabbról érkeznek a fellépők. Részletek itt

Éjszakai futás

Ajka – A Nagy László Városi Könyvtár és Művelődési Központ szervezésében éjszaki futóversennyel népszerűsítik a sportágat augusztus 21-én este fél nyolc és tizenegy között a szervezők a Városi Sporttelepen. Többféle távon, egyénileg, váltóban és lépcsőfutásban mérhetik össze gyorsaságukat a résztvevők. Előzetes nevezés a versenyre augusztus 17-ig lehetséges a Városi Sporttelepen Mohos Milánnál.

Előadás az egészségről

Magyarpolány – Horváth István orvos-biológus „érelmeszesedés és a koleszterinszint anyagcsere gyógyítása a XXI. században” címmel előadást tart a Faluházban augusztus 21-én este hat órától.

Hagyományőrző lakodalom

Városlőd – A harmadik Rozmaring Fesztiválon izgalmas programmal várják a községbe látogatókat augusztus 21-én délelőtt tíz órától. Egy múlt század eleji hagyományőrző sváb lakodalomba csöppenhetnek az érdeklődők. Az ünnepi forgatagban a tradícióknak megfelelően láthatnak vőlegény és menyasszony kikérőt, nászmenetet és templomi szertartást is. A násznép sváb népviseletben köszönti az ifjú párt. A lakodalmat este fél kilenctől bál zárja a Johann's Kapelle zenekar közreműködésével.

A modern festészet műremekei

Balatonfüred – Rippl-Rónai, Gulácsy, Aba-Novák, Fe Lugossy, Wahorn és még negyvenöt hasonlóan elismert XX. századi magyar festőművész legjobb műveiből válogat a Vaszary Galéria augusztus 21-én nyíló kiállítása. A kiállítást – melynek kurátora Kovalovszky Márta művészettörténész – augusztus 21-én 19 órakor Radnóti Sándor esztéta nyitja meg.

Évfordulót ünnepelnek

Tapolca – A Tapolcai Finn Barátok Köre Egyesület a Tapolca-Lempäälä huszonöt éves testvértelepülési évforduló ünnepét augusztus 21-én, pénteken 19 órakor ünnepli a tóparton. Előtte 18 órakor a Köztársaság téren fellép a lempääläi Pyhän Birgitan Laulajat kórus.

Kiállítás nyílik

Balatonfüred – Rippl-Rónai, Gulácsy, Aba-Novák, feLugossy, Wahorn és még negyvenöt hasonlóan elismert XX. századi magyar festőművész legjobb műveiből válogat a Vaszary Galéria augusztus 21-én nyíló kiállítása.A magyar festészet történetének legmozgalmasabb és legváltozatosabb szakasza az 1896-tól napjainkig tartó több mint száz év. A kiállítás a korszak legizgalmasabb műveiből válogat, úgy, hogy a különböző irányzatok egy-egy jellemző művét mutatja be. A kiállítás kurátora Kovalovszky Márta művészettörténész, a tárlat az ő 2005-ben megjelent A modern magyar festészet remekei című könyvén alapszik. Az egyre növekvő látogatottságú balatonfüredi Vaszary Galéria kitűnő helyszín a modern magyar művészettel átfogóan foglalkozó kiállítás megszervezésére. A kiállítás műtárgyait különböző múzeumi és magángyűjteményekből kölcsönzik. A kiállítást augusztus 21-én, pénteken este hét órakor Radnóti Sándor esztéta nyitja meg.

AUGUSZTUS 20.

Programok augusztus 20-án a megyében. Részletes programok itt

Motívum-tár

Veszprém - Augusztus 20-án, csütörtökön 14-től 18 óráig a Laczkó Dezső Múzeum Motívum-tár címmel családi délutánt rendez. A programon lesz  gyermek játszóház és kirakodóvásár a múzeumkertben és a múzeum épületében, szabadtéri játszóház helyi kézműves élelmiszertermelők bemutatkozása, bográcsos gasztropiknik, kenyér- és langallósütés a Bakonyi Ház szabadtéri kemencéjében, állatsimogató, pónilovaglás a múzeumkertben, családi totó a „Tulipán, pelikán, kígyó” kiállításhoz kapcsolódva. Fellép a Veszprémi Ifjúsági Táncegyüttes, lesz tárlatvezetés, előadás majd koncert-bemutató. 16 órakor kenyérszentelés a múzeumkertben Nagy Károly kanonok részvételével. Lesz még divatkiállítással egybekötött előadás és műsort ad a Kabóca bábszínház.

Nemzeti Ünnep és városrészek randevúja

Ajka – A Nagy László Városi Könyvtár és Szabadidő Központ szervezésében az Agórán szabadtéri rendezvényekkel várják a látogatókat augusztus 20-22 között. Huszadikán délután fél négytől a gyermekek kézműves foglalkozásokon vehetnek részt. Kipróbálhatják a játékligetet. Fellép a Városi Bányász Fúvószenekar és mazsorett csoport, majd a Dinamik Rock and Roll Klub műsorát tekintheti meg a közönség. Fél öttől a Bahar Orientális Hastánc Egyesület produkcióját élvezhetik a jelenlévők. Utána táncol az Ajka-Padragkút Táncegyüttes és a Platina Táncstúdió is. Hat órától a Pápai Musical Stúdió előadását láthatják az érdeklődők. Este nyolc órától ünnepi köszöntőt mondanak a város vezetői. A programot a Budapest Bár koncertje és tűzijáték zárja. Huszonegyedikén és huszonkettedikén a városrészek randevúra invitálják egymást és a közönséget. Mindkét nap délután négy órától helyben készülő finomságokkal, táncokkal, vásári komédiával és meglepetésekkel várják a térre kilátogatókat. 21-én Heltai Jenő: Szépek szépe című zenés mesejátéka nyújt üdítő szórakozást a Pannon Várszínház előadásában szintén négy órától a Randevú mellett. Este nyolctól pedig a Grog zenél. A rendezvény utolsó napján a Mesevarázs című zenés darab szórakoztatja a gyerekeket délután négy órától. Este nyolckor a Vad Fruttik zenekar koncertje zárja a három napos programsorozatot.

Újra lábtenisz kupát tartanak

Ajka – Nyolcadik alkalommal rendezik meg a már hagyományosnak mondható augusztus 20. Lábtenisz Kupát. Az Ajkai Bányász pálya ad otthont a rendezvénynek. A rendezők elmondták, hogy megfelelő létszám esetén az apa-fia bajnokságot is lebonyolítják.

Tarka Pajta napok

Bakonybél – Gazdag programkínálattal várja az érdeklődőket a bakonybéli Erdőismereti Oktatóbázis és Kismesterségek Háza augusztus 20-23. között. Kiállítás, filmvetítés, kézműves foglalkozások, erdei iskola program bemutató, előadások és túrák szerepelnek a rendezvények között.

Túrák a hosszú hétvégén

Bakonybél – Túrát vezet augusztus 20-án, csütörtökön tíz órától Mészner Viktor a településről. A természetbarátok a szokásos helyről, a vendéglő elöl indulnak a tízkilométeres útra, a Tekeres-kút és a Pörgöl-barlang érintésével érnek vissza kora délután Bakonybélbe. Másnap tíz órától egy hosszabb, sportosabb, csaknem húsz kilométeres túra indul, amelynek során a Mészégetőt és a Királykaput is útba ejtik a résztvevők.

Szent István napi megemlékezés

Bakonyszentkirály - Augusztus 20-án 10 órakor a művelődési házban Szent István napi megemlékezést tartanak. Ünnepi köszöntőt mond Csillag Zoltán polgármester Gilicze Tamás református lelkész, sorra kerül a „Bakonyszentkirályért” emlékérem átadása, a „Szép otthon, példás porta” díj átadása és az új kenyér megáldása, a Szent István szobor koszorúzása. Közreműködik a Bakonyszentkirályi Erzsébet Nyugdíjas Klub.

Nyárzáró hét

Szigliget – A szezon utolsó hetében majdnem minden nap programmal várják a település lakóit és az idelátogatókat. Szerdán este 20 órakor Barokk és klasszikus zene orgonára és kürtökre címmel Simon Zsolt és családja zenél a római katolikus templomban. Csütörtökön és pénteken a várban rendezik a Hagyományőrző napokat, ahol harcászati bemutatók mellett gyermek- és zenei műsorokkal is várják az érdeklődőket. Augusztus huszadikán a strandon a The Bits Beatles Emlékzenekar muzsikál 20 órától, majd kilenckor tűzijáték zárja az estét. Végül szombaton 20 órától Szentpéteri Csilla & Band Temperamento című nagykoncertje szól a szigligeti vár falai között.

Több napos rendezvényen ünnepelnek

Városlőd – A harmadik Rozmaring Fesztiválon izgalmas programokkal invitálják a falu számos pontjára a látogatókat augusztus 20-23 között. Huszadikán ünneplik a község megalapításának hétszázhetvenötödik évfordulóját. Délután öt órától helytörténeti előadásokkal várják az érdeklődőket a művelődési házba. Éjjel nosztalgia diszkóval, buborék partival és tűzijátékkal folytatódik a mulatság. Huszonegyedikén hagyományőrző sváb lakodalmat rendeznek egy helybéli párnak a fesztivál szervezői. A programot este fél kilenctől bál zárja a Johann's Kapelle zenekar közreműködésével. Huszonkettedikén a zenés ébresztő után kerékpárversennyel és öregfiúk focimeccsel mulathatják az időt az ide látogatók. Déltől horgász-vadász ebéddel kedveskednek a megjelenteknek, délután traktoros túra, kézműves foglalkozások és a helyi csoportok fellépése színesíti a fesztivál programkínálatát. Délután öt órától Orsi tart zenés, interaktív műsort gyerekeknek, majd Dávid Roland produkcióját tekintheti meg a közönség. Este héttől a Funk Infection zenél, kilenctől Tóth Gabi ad koncertet a rendezvényen. A programot egy Elvis emlékműsorral fűszerezett rock and roll buli zárja. A fesztivál utolsó napját a reggeli szentmisét követően, aerobik bemutatóval, tánc produkciókkal, operett előadással, borfelismerő versennyel és többek között az ötven éves vegyeskar dalcsokrával ünneplik a helyiek. Este fél nyolctól az 5N együttes koncertje zárja a négy napos programsorozatot egy meglepetéssel.

Csopak-napok

Csopak – Este hét órakor kezdődik az augusztus 20-i műsor, nyolc órakor utcabál a Rulett együttessel, majd fél tíztől tűzijáték vár mindenkit.

Borfesztiváli koncertek

Balatonalmádi – Az augusztus 20-i hosszú hétvégén is folytatódnak a borfesztivál programjai a településen. Az ünnep napján este fél tíztől az Il-lés zenekar lép fel, másnap háromnegyed kilenckor a Botorka Táncegyüttes majd az Intermezzo Latin Club ad koncertet. Szombaton este fél tíztől a TourMix Zenekar, vasárnap ugyanebben az időben a Flying Times Zenekar szórakoztatja a közön-séget.

AUGUSZTUS 19.

Rendezvény

Veszprém: Állami ünnepünk alkalmából ünnepi állománygyűlés a Magyar Honvédség 54. Veszprém Radarezred közreműködésével 19-én 10 órakor a VMK színháztermében.

A magyar fotográfia napja alkalmából szervez kiállítást a Városi Művelődési Központ a VMK kiállítótermében ma délután öt órakor. A kiállítást Mátyus Károly, a Bakony Fotóklub vezetője nyitja meg.

Badacsonytomaj: Badacsonyi fényvarázs 19-én 20.30 órakor.

Öskü: Szent István király tiszteletéri rendezett ünnepség 19-én 18 órakor a művelődési házban.

Szentgál: A zene élő hangja címmel Kovács Botond Árpád orgonista, szentgáli református lelkipásztor templomi orgonamuzsikát játszik Bachtól napjainkig augusztus 19-én, szerdán este hat órakor a szentgáli református templomban, a Szentgáli zenés esték keretében. A program nyitott minden érdeklődő számára.

Balatonfűzfő – A ritmus fogva tart címmel musical- előadás lesz Straub Dezső, Csengeri Attila és Mahó Andrea főszereplésével augusztus 19-én, szerdán este nyolc órakor a városi stadion-ban. Rossz idő esetén a programot a művelődési központ színháztermében tartják.

KIÁLLÍTÁS

Veszprém: A magyar fotográfia napja 2015 című kiállítás 19-én 17 órakor a VMK kiállítótermében.

SZÍNHÁZ

Veszprém: Kabóca Bábszínház: A kabóca színei – 19-én 10 órakor a Veszprém Agórán. Volt egyszer egy... – 20-án 17 órakor a Laczkó Dezső Múzeumban, nem bérletes.

MOZI

Veszprém, Cinema City, augusztus 19–20.: MISSION: IMPOSSIBLE – TITKOS NEMZET (16): sze: 12.00, 14.40, 17.20, 20.00 órakor, cs: 17.00, 19.40, 22.20 órakor. A FANTASZTIKUS NÉGYES (16): sze: 11.30, 13.40, 15.50, 18.00, 20.10 órakor, cs: 11.50, 16.00, 19.30 órakor. A HANGYA 3D (12): sze: 17.00 órakor. BARBIE, A ROCKSZTÁR HERCEGNŐ (6): sze: 10.30, 12.30, 14.30, 16.30 órakor, cs: 10.30, 12.30, 15.40 órakor. MINYONOK 3D (12): sze: 11.00, 15.00, 18.30 órakor, cs: 17.30 órakor. MINYONOK (12): sze: 13.00 órakor, cs: 13.30 órakor. MÜNÓ A HOLDBÉLI MANÓ 3D (12): sze: 10.00 órakor, cs: 11.30 órakor. PIXEL (12): sze: 20.30 órakor. TED 2 (16): sze: 19.30 órakor, cs: 14.30, 21.40 órakor. Az U.N.C.L.E. EMBERE (12): cs: 10.40, 13.00, 15.20, 17.40, 20.00, 22.30 órakor. BESZERVEZVE (16): cs: 14.00, 18.10, 20.20, 22.30 órakor. 

Tapolca, városi mozi, augusztus 19–20.: APU VAGY ANYU? (16): 19-én 14 órakor. MINYONOK 3D (12): 19-én 16 órakor. BAZI NAGY FRANCIA LAGZIK (12): 19-én 18 órakor. MISSION: IMPOSSIBLE – TITKOS NEMZET (16): 19-én 20 órakor, 20-án 17.45 órakor. IRÁNY A BÁRKA! 3D (6): 20-án 16 órakor. AZ AJÁNDÉK (16): 20-án 20 órakor.

AUGUSZTUS 18.

RENDEZVÉNY

Alsóörs: Szabó Ádám-koncert 20.30 órakor a Sirály parkban.

Tapolca: Az augusztusi Ünnepi napok és borhét programjai 18-ától 23-áig várják a vendégeket. Ekkor adják át a borverseny díjait és a Virágos Tapolcáért–Tiszta udvar, rendes ház verseny elismeréseit. Felszentelik a plébánia udvarán az új kemencét és az ünnepi kenyeret. Lesz tűzijáték, harmonikaszó, népdal, sakkverseny, német nemzetiségi műsor, hastánc. Ekkor rendezik a XVII. Tapolcai Kupa nemzetközi nagypályás labdarúgótornát és a XVII. tapolcai pörköltfőző versenyt.

MOZI

Veszprém, Cinema City, augusztus 18.: MISSION: IMPOSSIBLE – TITKOS NEMZET (16): 12.00, 14.40, 17.20, 20.00 órakor. A FANTASZTIKUS NÉGYES (16): 11.30, 13.40, 15.50, 18.00, 20.10 órakor. A HANGYA 3D (12): 17.00 órakor. BARBIE, A ROCKSZTÁR HERCEGNŐ (6): 10.30, 12.30, 14.30, 16.30 órakor. MINYONOK 3D (12): 11.00, 15.00 órakor. MINYONOK (12): 13.00, 18.30 órakor. MÜNÓ, A HOLDBÉLI MANÓ 3D (12): 10.00 órakor. PIXEL (12): 20.30 órakor. TED 2 (16): 19.30 órakor.

Tapolca, városi mozi, augusztus 18.: APU VAGY ANYU? (16): 14 órakor. MINYONOK 3D (12): 16 órakor. BAZI NAGY FRANCIA LAGZIK (12): 18 órakor. MISSION: IMPOSSIBLE – TITKOS NEMZET (16): 20 órakor.

AUGUSZTUS 17.

RENDEZVÉNY

Veszprém: Olvasókert 17-én 10 órakor a színházkertben.

Alsóörs: Csepregi Éva koncert 20.30 órakor a Sirály parkban.Balatonakali: Gasztronómiai hét 17-27-ig.

Balatonalmádi: Korda György és Balázs Klári 20 órakor a Wesselényi strand előtt.

Balatonakali: Gasztronómiai hét 17–27-éig.

Pápa: Pápai hősök napja – Lubienski-emléktábla koszorúzása 17-én 17.45 órakor a Korvin utcában, megemlékezés az I. és II. világháborús emlékműnél 17-én 18 órakor az Esterházy út–Szent István út kereszteződésénél.

Zánka: Községháza ünnepélyes átadása 17-én 16 órakor, Szandi-koncert 19.30 órakor.

MOZI

Veszprém, Cinema City, augusztus 17: MISSION: IMPOSSIBLE – TITKOS NEMZET (16): 12.00, 14.40, 17.20, 20.00 órakor. A FANTASZTIKUS NÉGYES (16): 11.30, 13.40, 15.50, 18.00, 20.10 órakor. A HANGYA 3D (12): 17.00 órakor. BARBIE, A ROCKSZTÁR HERCEGNŐ (6): 10.30, 12.30, 14.30, 16.30 órakor. MINYONOK 3D (12): 11.00, 15.00, 18.30 órakor. MINYONOK (12): 13.00 órakor. MÜNÓ A HOLDBÉLI MANÓ 3D (12): 10.00 órakor. PIXEL (12): 20.30 órakor. PIXEL 3D (12): 20.30 órakor. TED 2 (16): 19.30 órakor. 

Tapolca, városi mozi, augusztus 17: APU VAGY ANYU? (16): 14 órakor. MINYONOK 3D (12): 16 órakor. BAZI NAGY FRANCIA LAGZIK (12): 18 órakor. MISSION: IMPOSSIBLE – TITKOS NEMZET (16): 20 órakor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!