hirdetés

2020.11.06. 05:00

ÖNKISZOLGÁLÓ GŐZTISZTÍTÓ – MINDENT MEGTISZTÍT

Gyerekekkel, kutyával a családban gyakran szembesültünk a szennyezett, foltos utastérrel, és azzal, hogy milyen költségekkel jár a kitakaríttatása. Eldöntöttük, hogy keresünk egy olyan megoldást, ami mindenki számára elérhető lesz a nap 24 órájában – mondta el Tomkó Péter, a vállalkozás tulajdonosa.

Az ajkai Tesco áruháznál és a veszprémi Euronics üzletnél járók egy új önkiszolgáló automatát vehetnek használatba. Az innovatív készülékek a napokban lettek telepítve, melynek segítségével bárki egyszerűen elvégezheti autója teljes körű belső kárpit, illetve minden egyéb felület, akár az autófelnik tisztítását gőzzel, rövid idő alatt, kiváló eredménnyel, nagyon barátságos áron.

Legyen újra tiszta az autód belseje is! – Ezzel a mottóval vágtunk bele a projektünkbe, aminek eredményeként elérhetővé vált mindenki számára, a kedvező árú, jövőbe mutató önkiszolgáló gőztisztító berendezés. A kárpit 300 Ft, míg a kemény felületek takarítása 150 Ft-ba kerül percenként, így egy autó TELJES utastere 3000 Ft-ból kitisztítható, fertőtleníthető.– mondta el Péter testvére, Tomkó László.

A veszprémi Euronics és az ajkai Tesco parkolóba telepített CARpit Clean’n’go önkiszolgáló gőztisztító gépek rengeteg előnnyel járnak. Éjjel-nappal, időpontfoglalás nélkül, gyorsan (pár perc alatt) és hatékonyan tisztíthatunk akár pár 100 forintért, így nem kell az autónkat órákra vagy napokra nélkülöznünk.

A közel 120°C-os gőz teljes mértékben alkalmas minden baktérium, vírus, atka elpusztítására, így tökéletes megoldás a koronavírusos megbetegedések megelőzésére is. Ülések, gyakran használt műanyag, fém felületek (lásd lent a példáknál) gyakori fertőtlenítése egyszerűen, olcsón megoldható. További előnyök közé tartozik a szagsemlegesítés, valamint, hogy egy autó teljes kárpittisztítása csupán 1,5 dl vizet igényel, így rendkívül környezetkímélő megoldás is egyben. A megfelelően száraz és tiszta felületekért Európa legnagyobb szívóhatással rendelkező porszívója felel, így használat után vissza is tudunk ülni az ülésünkbe.

A CARpit Clean’n’go gépeket nemcsak magánszemélyeknek, hanem a személyszállítással foglalkozó gépjármű kereskedéseknek és kölcsönzőknek, Taxi és Volán társaságoknak, céges autóval rendelkező cégeknek, autóiskoláknak is ajánljuk, akik számára a munkaeszközük maximális tisztasága jelentős prioritást élvez.

Hogy mire is lehet használni?

Alapvetően mindent megtisztíthatunk, fertőtleníthetünk magunknak a nagy teljesítményű CARpit Clean’n’go gőztisztító gépekkel.

Néhány példa:

Kárpit felületek

- Autókárpit, autóülés

- Babakocsi, gyerekülés

- Fotel, szék, kanapé

- Szőnyeg, matrac

- Cipő, gumicsizma, sportfelszerelés

- Táska, bőrönd

Műanyag és fém felületek

- Műszerfal, kormány, kilincs

- Szellőzőjárat

- Ajtófalc

- Acél, alu, műanyag felni

- Kerékpár, motor, robogó

- Kisállat hordozó

- Bőrönd

- Gyerek játékok

Nézzétek meg a bemutatkozó videónkat!

Helyszín:

8200 Veszprém, Dornyai Béla u. 3. (STOP SHOP – Euronics parkoló)

8400 Ajka, Fő út 66. (Tesco parkoló)

Elérhetőségek, ahol sok hasznos információ megtalálható:

https://www.facebook.com/Carpitcleango/

https://www.instagram.com/carpit01/

[email protected]

Gyertek és próbáljátok ki az Önkiszolgáló Gőztisztító gépjeink egyikét!

Kövessetek minket Facebookon és az Instagramon a nyereményekért és a hasznos információkért!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában