Hirdetés

2024.09.07. 00:00

ÖRÖM! – A Pannon Várszínház 2024/25-ös évada

PR cikk
 

Kedves Pannon Várszínház-kedvelők!

Elkészült a Pannon Várszínház bérletes és bérletszünetes előadásainak műsornaptára, mely megtekinthető a pannonvarszinhaz.hu oldalon. Az előadásokra jegyek már kaphatók, így ne maradj le a 2024/25-ös évad legizgalmasabb pillanatairól! Válaszd ki kedvenc darabjaidat és biztosítsd helyed a legjobb előadásokon még ma!

Az 5 előadásos bérletsorozatunk mellett HÁROM előadást tartalmazó “SZABADBÉRLETET” is hirdettünk, ahol a darabot és az időpontot Ti választhatjátok ki, így rugalmasan tervezhetitek meg színházlátogatásaitokat.

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy részese legyél egyedi és felejthetetlen színházi élményeknek Veszprémben! A jegy- és bérletvásárlással nemcsak színvonalas előadásokhoz jutsz, hanem egy független színház működését is támogatod. Köszönjük a bizalmatokat, szeretettel várunk benneteket bármelyik konstrukcióban!

Foglalj jegyet most, és legyél részese az ÖRÖMNEK!

Jegyvásárlás: ITT!

Elérhetőségek: 

Telefon: + 36 88 889-182

E-mail: [email protected]

Jegypénztár: Veszprém, Brusznyai u. 2. – Hangvilla épülete

#PannonVárszínház  #Veszprém   #Színház   #SzínháziÉvad   #Kultúra   #Előadás   #Jegyvásárlás   #Bérlet   #SzínháziÉlmény 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában