Hirdetés

2024.07.01. 15:55

Skoda Joy 2024-es modellek

A 2024-es év új mérföldkövet jelent a Skoda Joy modelljeinek életében. Az autóipar egyik legismertebb márkája ismét bebizonyítja, hogy képes megújulni, és a legmodernebb technológiákat ötvözni a klasszikus cseh minőséggel. Skoda Joy a tökéletes társ a mindennapi kalandoknak.

PR cikk

Innovatív technológia és kényelem

A Skoda Joy 2024-es modelljei tele vannak olyan innovatív megoldásokkal, amelyek az autózást még élvezetesebbé teszik. Az érintőképernyős infotainment rendszer a legújabb okostelefon-integrációval biztosítja, hogy mindig kapcsolatban maradhass a külvilággal. A vezeték nélküli töltés, a hangvezérlés és a fejlett navigációs rendszer csak néhány példa a kényelem és a technológia tökéletes ötvözésére.

 

Kiemelkedő biztonsági felszereltség

A biztonság mindig elsődleges szempont a Skoda tervezői számára. A 2024-es Joy modellek a legújabb biztonsági technológiákkal vannak felszerelve, beleértve az adaptív tempomatot, a sávkövető rendszert és a vészfékező rendszert. Ezek az intelligens rendszerek segítenek elkerülni a baleseteket, és fokozzák a biztonságot az utakon.

Fabia Joy

A kép illusztráció

Fabia Joy most akár 6 399 000 Ft-tól*.
A Selection felszereltséggel megegyező szint most kedvezőbb áron, azonban további többletfelszereltséggel elérhető. Ez a Fabia Joy modell:
Fűthető első ülések* 

A Fabia Selection felszereltség tartalma ide kattintva érhető el.

Gazdaságos és környezetbarát motorok

A gépjárművek környezetbarát és gazdaságos motorokkal érkeznek, amelyek csökkentik a károsanyag-kibocsátást és a fogyasztást. Az új hibrid hajtásláncok különösen hatékonyak, így nemcsak pénzt takaríthatsz meg, hanem a környezetet is kímélheted.

Stílus és design

Az új modellek modern és vonzó dizájnnal rendelkeznek, amely kiemeli az autó dinamizmusát és eleganciáját. Az áramvonalas karosszéria és az új, LED technológiás fényszórók nemcsak látványosak, hanem hozzájárulnak a jármű aerodinamikájához és üzemanyag-hatékonyságához is.

Személyre szabhatóság

Az autók számos egyedi opcióval és kiegészítővel rendelhetők, amelyek lehetővé teszik, hogy az autó teljes mértékben megfeleljen az ízlésednek és igényeidnek. Válassz különböző színeket, belső kárpitokat és technológiai csomagokat, hogy a Skoda Joy valóban a te autód legyen.

Próbáld ki a konfigurátort ITT:

Rugalmas finanszírozási lehetőségek

Az új Skoda Joy modellekhez rugalmas finanszírozási lehetőségeket kínálunk, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük ezt a kiváló járművet. Akár lízingelnél, akár vásárolnál, szakértő csapatunk segít megtalálni a legjobb megoldást számodra.

Finanszírozási lehetőségek ITT

Próbáld ki!

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy személyesen is megtapasztald a Skoda Joy 2024-es modelljeinek előnyeit. Látogass el hozzánk, és tegyél egy próbautat, hogy saját magad is megtapasztald az autó kínálta élményt és kényelmet.

Jelentkezem a tesztvezetésre ITT

Lépj kapcsolatba velünk további információkért vagy időpontfoglalásért. Várunk szeretettel autószalonunkban!

További JOY modellek ITT!

PIEDL

8200 Veszprém, Gladsaxe u. 4.

06 88 576 500

[email protected]

www.autopiedl.hu

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában