Elismerés

2024.07.03. 14:00

Díszoklevél a köztisztviselőnek

Közszolgálatért díszoklevéllel ismerte el a város önkormányzata Andrónyi Miklós köztisztviselő munkáját. A kitüntetést Schwartz Béla polgármester adta át a július 2-án tartott képviselő testületi ülésen.

Tisler Anna

Andrónyi Miklós, akinek ez az első munkahelye, 1992. november 9-től az Ajkai Közös Önkormányzati Hivatal Építési és Városgazdálkodási Irodájának tagja. Napi feladatai mellett ellátja az irodavezető-helyettesi feladatokat is.

Andrónyi Miklós átveszi a díszoklevelet Schwartz Bélától Fotó: Gyarmati László

Általános feladatai körében elvégzi az ivóvíz-, szennyvízcsatorna-, és csapadékvíz-hálózat, az állóvizek, vízfolyások építésével, felújításával, üzemeltetésével összefüggő önkormányzati feladatokat. Előkészíti a belvízvédelmi, belvízrendezési programokat. Ellátja a városi közösségi közlekedéssel, az állategészségüggyel, az önkormányzati tulajdonú temetők üzemeltetésével, a távhőszolgáltatással, a strand-, uszoda- és kempingszolgáltatással kapcsolatos, a tulajdonos hatáskörébe tartozó szakmai feladatokat, elvégzi az önkormányzati intézményrendszert érintő energetikai kérdésekkel kapcsolatos teendőket. Közreműködésével valósult meg az elmúlt időszakban létesült csapadékvíz-elvezetési rendszerek építése. 

Aktuális feladatai közé tartozik többek között a Torna-patak revitalizációs programjának kidolgozása, illetve részt vett a rendőrség mellett épülő, közúti hídkapcsolattal rendelkező körforgalmi csomópont és gyalogoshidak előkészítő munkáiban.  Lakóhelyén, Nyirádon 1994 óta a Nyirádi Római Katolikus Egyházközség, 2002 óta pedig a helyi önkormányzat képviselő-testületi tagja. Munkája során az egyházközség és az önkormányzat harmonikus kapcsolatának megőrzéséért tevékenykedik. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában