Hirdetés

2024.06.25. 15:31

Fürdőszobafelújítás: a Rétegrend fontossága

A rétegrend helyes kialakítása elengedhetetlen a fürdőszoba tartóssága és funkcionalitása szempontjából. Az alábbiakban bemutatjuk a rétegrend optimális sorrendjét.

PR cikk
  • Alapfelület: Tisztítsuk meg és készítsük elő az alapfelületet. A megfelelő beltéri aljzatok kialakítása kulcsfontosságú. Nemcsak az esztétikai szempontok miatt, hanem azért is, mert az aljzat határozza meg, hogy milyen minőségben tudunk majd burkolatot, elhelyezni rajta. Ha hibák vannak, akkor egy jó aljzatkiegyenlítő biztosan segítségünkre lesz! Használjunk alapozó anyagot a felület stabilizálására és a ragasztó tapadásának elősegítésére.
  • Vízszigetelés: Alkalmazzunk kenhető vízszigetelő anyagot a falakon és a padlón.
  • Ragasztóréteg: Vigyük fel a csemperagasztót egyenletesen. 
  • Burkolat: Helyezzük fel a kiválasztott burkolóanyagot, ügyelve a megfelelő hézagokra.
  • Fugázás: A csempék közötti hézagokat töltsük ki fugaanyaggal. 
  • Felületkezelés: Szükség esetén használjunk felületkezelő anyagot a burkolat védelmére és a könnyebb tisztíthatóság érdekében.
 

A fürdőszoba felújítása során a megfelelő anyagok kiválasztása és a rétegrend betartása biztosítja, hogy hosszú távon is elégedettek legyünk az eredménnyel. Készüljünk fel alaposan, és ne féljünk szakember segítségét kérni, ha bizonytalanok vagyunk valamiben.

Lang Építőanyag Kereskedés Veszprém

Kapcsolat
Cím: 8411 Veszprém-Kádárta, Győri út 1.
Tel.: +36 88 458 500
Email: [email protected]
    
Nyitvatartás:
H - P: 7:00-16:00 óráig
Szo: 7:00-12:00 óráig

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában