Olvasó

2016.06.12. 13:15

A karma hatalma

Sümeg - Karmasztikus előadást tartott diákoknak Fülöp Csenge kineziológus, aki Polgár Éva kollégiumvezető meghívására érkezett az intézménybe.

Civil Tudósítónktól

Fülöp Csenge olyan tudással rendelkezik, amely iránt nagyon érdeklődnek a város tizenéves koleszosait.

Az előadó a karmáról mesélt, érdekfeszítőn, lebilincselőn. Elmondta, hogy honnan származik és mit is jelent a karma, valamint a hit, továbbá, hogy mi magunk döntjük el, miben hiszünk és miben nem.

Megtudtuk, hogy a lelkünk mielőtt beleszületett volna ebbe a világba, eldöntötte, hogy lejön és tanulni, fejlődni akar. Mert fent, ahol ő van, ott minden boldog és vidám. A lelkek kapcsolatban állnak egymással és kommunikálnak. Bár amikor lejön, törlik ezeket az információkat. Megvan, hogy hová születik le és milyen a személyisége. A betegségek is ide vezethetők vissza: ha a lélek nem egészséges, akkor a testben jelenik meg valamely formában. Például egy végstádiumban lévő embernek vajmi kevés esélye volt, és elhatározta, hogy ezt tanulmányozni fogja. Minél kevesebb energiát fordított arra, hogy elhiggye és elfogadja, hogy halálos beteg, annál inkább visszahúzódott a gyilkos tumor, és a végén felépült a páciens. A tanmese lenyűgözte a diákokat, és meggyőzte őket a hit, az akarat és a pozitív hozzáállás fontosságáról.

A kollégisták már várják a további érdekes előadásokat.

Székely Zsófia

Címkék#olvasói

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!