Kézilabda

2015.05.29. 17:56

Ámulattól egészen a trófeáig?

Balatonfüred - Csoknyai István lapunknak elárulta, hogy szerinte mi kell ahhoz, hogy a veszprémi csapat fináléba jusson a kézilabda Bajnokok Ligájában.

Horváth Gábor

- Azt szokták mondani, hogy először be kell kerülni a döntőbe, aztán meg kell ott melegedni, szokni kell a helyzetet, majd csak utána lehet nagy eredményt elérni festette le saját olvasatában a veszprémi kézilabdacsapat helyzetét az e hétvégén esedékes négyes döntő előtt Csoknyai István.

Csoknyai István bizakodó
Fotó: Penovác Károly

A bakonyi kézilabda történetének egyik legnagyobb alakja, jelenleg a Balatonfüredi KSE csapatát irányító szakember szerint az idei - már egy rutinosabb Veszprém lesz. - Tavaly az ámulatból a bámulatba estek a fiúk, most viszont már nem lesz szokatlan a nagy felhajtás. Én nagyon várom, hogy a döntőbe jusson a csapat, és ahogyan szokták mondani, ott már bármi előfordulhat - fogalmazott.

- A THW Kiel bombaerős most is, de tudjuk, hogy vannak problémái balszélső és kapusposzton. Ha a Mikler, Ilic, Chema, Nagy, Sulic tengely extrát játszik, a többiek is biztosan felnőnek a feladathoz, és sikerül legyőzni a németeket. A másik ágon a Barcelonát várom a fináléba, de Kölnben többször is láttunk már olyan győztest, akire senki egy forintot nem adott volna előre. A Veszprém nem ilyen, ám bízom benne, hogy idén megnyeri a BL-t.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!