Mentők napja

2024.05.10. 20:53

Megköszönték a veszprémi mentők áldozatos munkáját

A mentők napja alkalmából látogatott el Porga Gyula, Veszprém polgármestere és Ovádi Péter országgyűlési képviselő a Veszprémi Mentőállomásra. Nem érkeztek üres kézzel, hiszen a Euronics Műszaki Áruházlánc jóvoltából immár egy új asztali számítógép áll a szolgálatot teljesítők rendelkezésére. A cég már nem először segít, hiszen több alkalommal is meglepték már többek között a mentőket különböző elektronikai cikkekkel.

Juhász-Léhi István

Fotó: Kovács Bálint/Képviselői iroda

Porga Gyula polgármester elmondta, hogy azért látogattak el személyesen is, hogy megköszönjék azt az emberfeletti munkát, melyet az egészségünk és biztonságunk érdekében végeznek a mentőszolgálat munkatársai. A helyi mentőállomás lassan szűkösnek bizonyul, ezért a mentők kérésére ideiglenes megoldásként lakókonténerek telepítésével támogatják a komfortosabb munkavégzésüket. 

Ovádi Péter országgyűlési képviselő elmondta, hogy előremutató megbeszélésen van túl az Országos Mentőszolgálat főigazgatójával és tervben van egy új, modern mentőállomás létrehozása. Ennek érdekében megtették az első lépéseket a terület kijelölésével, és az önkormányzat felveszi a kapcsolatot az MNV Zrt-vel.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában