Kézilabda

2012.02.21. 06:33

Nincs több hiba

Veszprém - Jobban meg kellett volna becsülni a helyzeteinket, ennyi ziccert nem szabad rontani a Ferencváros ellen - mondta kissé bosszúsan Bulath Anita, a Veszprém Barabás KC átlövője, aki a zöld-fehérek elleni rangadón 13 találatig jutott.

B. Virág Rita

Az NB I-es női kézilabda-bajnokság legutóbbi fordulójában a Veszprém Barabás KC négy góllal kapott ki a KEK címvédője, a Ferencváros ellen hazai pályán (31:35). A mérkőzés legjobbja a veszprémi Bulath Anita volt, akinek neve mellé a statisztikusok tizenhárom gólt jegyezhettek fel.
 
- Gratulálok a nem mindennapi produkciójához.

- Köszönöm, de ez az a helyzet, amikor az ember igazán örülni sem tud a saját teljesítményének, hiszen hiába küzdött a csapat, végül nem tudtunk pontot szerezni.

- Pedig a Ferencváros ezúttal nem brillírozott.
 
- Egyetértek. Megcsíphettük volna a Fradit, azonban túl sok biztos helyzetet, ziccert rontottunk el. A Barabás nem az a csapat, amelyik ezt megengedheti magának. A könnyű gólok lehetőségével élnünk kell, különben úgy járunk, mint most.

- Hetek óta talpsérüléssel bajlódik, de szombaton ez egyáltalán nem látszott.
 
- Először úgy volt, hogy kétszer tíz percre szállok be, de aztán ebből semmi nem lett. A meccs után éreztem meg igazán, hogy még kissé edzetlen voltam, túlterheltem magam. Nem tagadom, két napig minden porcikám fájt. Szerencsére hétfőre jobban lettem, délelőtt már kondizni is elmentem, délután pedig edzésbe álltam.

- A hazai vereség dacára még nem kellett búcsút inteniük a négy közé jutástól.

- Ha azt szeretnénk, hogy ne mások, hanem a saját kezünkben legyen a sorsunk, akkor szombaton Siófokon kisebb csodát kell végrehajtanunk. Szerintem a társaim közül senki sem szeretné, ha esetleg más kaparná ki nekünk a gesztenyét, ezért biztos vagyok benne, hogy minden tőlünk telhetőt megteszünk majd a Siófok otthonában a győzelem érdekében. Képesnek tartom a csapatunkat arra, hogy kiharcoljuk a négy közé jutást. Őszintén szólva, minden vágyam az, hogy bejussunk a négy közé és éremért játszhassunk.
 

Egyelőre nem beszélt a közeli jövőről

A sportág berkeiben hetek óta arról pletykálnak, hogy a VBKC egyik legjobbja, Bulath Anita az idény végén elköszön a királynék városától, és nyugat felé, pontosabban Franciaország felé veszi az irányt. Természetesen megkérdeztük erről a válogatott átlövőt, aki  röviden annyit mondott, hogy egyelőre nem lehet semmit tudni arról, hol folytatja pályafutását. Eddig senki, még a Barabás sem kereste meg, tett neki ajánlatot. Egyelőre kivár, és megfelelő kérő esetén hozza meg a döntést.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!