Horoszkópok

2012.06.03. 22:02

Napi horoszkóp: a Nyilasnak szerelmet ígérnek a csillagok

Az Oroszlán kérje ki mások véleményét, mielőtt meghoz egy döntést.

Napló Online

Kos (március 21–április 20.)
– Ön hajlamos arra, hogy elnagyolja a dolgokat, pedig alaposabbnak kellene lennie. Ma nyilvánvalóvá válhat ez a hibája, amit a főnökei is szóvá tehetnek. Figyeljen jobban a részletekre is!

Bika (április 21–május 20.)
– Bohém természete időnként könnyelmûvé teheti, nem mindig számol tettei következményeivel. Ma is ígéretet tehet valamire, amit aztán nem tud megvalósítani. Nagyobb előrelátás kellene!

Ikrek (május 21–június 21.)
– Ön hajlamos a szorongásra, még akkor is, ha erre nincsen semmi oka. Ma is nyomott hangulatban kezdődhet a napja, félhet attól, ami a héten a munkában várja. Nem ártana, ha lazítana egy kicsit!

Rák (június 22–július 22.)
– Az érzelmei időnként túlcsordulnak, bár általában nem hosszú életûek. Hajlamos a szélsőséges megnyilvánulásokra, ma is előfordulhat ilyesmi önnel. Próbálja visszafogni magát!

Oroszlán (július 23– augusztus 23.)
– Ön egy szeretnivaló zsarnok. Ritkán jut eszébe, hogy másokat is megkérdezzen a döntések előtt, pedig hasznos lehetne a véleményük. Nem biztos, hogy mindig önnek van igaza.

Szűz (augusztus 24– szeptember 23.)
– Vidáman indulhat a hete, régen volt már ilyen felszabadult a hangulata. Próbálja megőrizni ezt az állapotot, és másoknak is juttasson belőle. Egy mosoly néha sokat számít.

Mérleg (szeptember 24–október 23.)
– Ma sikerülhet megoldania egy problémát, ami hosszú ideje nyomasztotta. Ettől minden reménytelibbé válik, sokkal jobbnak látja a helyzetét. Este nem ártana egy kis kikapcsolódás!

Skorpió (október 24– november 22.)
– Hangulatingadozások jellemezhetik a mai napját, ami a környezetére is hatással lehet. Ha gondjai vannak, nem kell, hogy mindenki tudja azokat, legyen fegyelmezettebb!

Nyilas (november 23– december 21.)
– Szerelmet jeleznek önnek a csillagok, ez lehet egy új kapcsolat, de a mostani kiteljesedése is. Romantikus hangulata jó hatással lehet a munkájára és az élet más területeire is.

Bak (december 22–január 20.)
– Ön általában a megbízhatóság mintaképe, mostanában azonban néha felszínes a munkájában. Talán azért, mert úgy érzi, nem becsülik meg eléggé. Ne engedjen a színvonalból!

Vízöntő (január 21– február 20.)
– Többet kellene törődnie az egészségével. Nem ártana, ha megvizsgáltatná magát, és több pihenésre is szüksége lenne. Ha nem is tudja elkerülni a stresszt, megtanulhatná kezelni.

Halak (február 21– március 20.)
– Régi emlékeket juttathat eszébe ma valami, és felmerülhet önben, mit kellett volna másképp tennie. Talán még most sem késő változtatni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!