Horoszkópok

2012.05.31. 22:01

Napi horoszkóp: a Rák többet dolgozik az eddigi fizetéséért

A Halak ma ne döntsön anyagi ügyekben, a Vízöntő csalódik valakiben, akire nagyon számított.

Napló Online

Kos (március 21-április 20.) 
Érdemes ma résen lennie, mert könnyen becsaphatják. Figyeljen a szokásosnál is jobban, ha fizet a boltban vagy bárhol másutt. Ha interneten intéz pénzügyeket, háromszor is ellenőrizze le.

Bika (április 21-május 20.)  
Kerülje ma a feszült helyzeteket. Néha szükséges, hogy megalkuvóak legyünk, ha ezzel elkerülhetünk valamilyen nagyobb problémát. Vannak dolgok, amelyeket le kell nyelni.

Ikrek (május 21-június 21.) 
Rég várt találkozásra kerülhet ma sor az életében. Nem biztos, hogy olyan személy ez, akit amúgy szívesen lát, de lezáratlan ügyük lehet, amelyet most nagy eséllyel megoldhatnak.

Rák (június 22-július 22.) 
Főnökei olyan feladatot adhatnak önnek, amely nehéz helyzetbe hozhatja. Sokkal többet kellene dolgozni, ám a fizetése nem lenne több. Jövője érdekében viszont el kellene vállalnia.
 
Oroszlán (július 23-augusztus 23.)  
Ma gondja lehet a bürokráciával. Sokat kell várnia az ügyei intézésére, és ez feszültté teheti. Gondoljon azonban arra, hogy az ügyintézők is emberek, nekik is lehetnek problémáik.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) 
Olyan baráttal futhat ma össze, akivel kölcsönösen sokat tudnának segíteni egymásnak. Üljenek le egy kávéra, és beszéljék meg a dolgaikat. Az is segítség, hogy valakiben megbízhat.
 
Mérleg (szeptember 24-október 23.) 
Ha állást keres, akkor ma ígéretes lehetőségeket találhat az interneten. Érdemes pályáznia, hiszen azzal semmit sem veszíthet. Változásokat jeleznek önnek a csillagok.

Skorpió (október 24-november 22.)  
Van egy irigye, aki ma megpróbálhat ártani önnek. Szerencsére időben tudomást szerez erről, és megteheti a szükséges ellenlépéseket. Gondolhat visszavágásra is.

Nyilas (november 23-december 21.) 
Készítsen egy listát a helyzetéről, mit tart jónak és min kellene változtatnia. Kritikusan elemezze a személyiségét, az elmúlt időben történt dolgokat. Kell néha az önvizsgálat.

Bak (december 22-január 20.) 
Reménytelien alakulhatnak a jövőben a dolgai, ha egy kicsit változtat a hozzáállásán. Ön néha túl kritikus másokkal, nem riad vissza egy kis intrikától sem, és ezt mások nem szeretik.
 
Vízöntő (január 21-február 20.) 
Lehet, hogy csalódnia kell valakiben, akire mostanában nagyon számított. Az emerismerete, a megérzései időnként rosszul működnek. Tegye túl magát a dolgon, de legyen óvatosabb.

Halak (február 21-március 20.) 
Nagy szerepet kaphat ma az életében a pénz, vagy azért, mert nincs, vagy azért, mert van. Gondolkodjon, de anyagi ügyekben ne döntsön ma.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!