Horoszkópok

2012.04.06. 22:01

Napi horoszkóp

A Nyilasra boldog napok várnak, a Halak ne adja fel terveit félúton!

Napló Online

Kos (március 21-április 20.) 
Ma végre egy olyan ügy végére tehet pontot, ami már évek óta hú- zódott. Megnyugodhat, fellélegezhet, és családja körében most már a közelgő ünnepre készülhet.

Bika (április 21-május 20.) 
A múltban szívességet tett egy barátjának, aki ma váratlanul viszonozza az ön figyelmességét. Ez a cselekedete pedig helyrebillenti majd az ön lelki egyensúlyát is.

Ikrek (május 21-június 21.) 
Pihenjen, lazítson az ünnep alatt, ne akarjon most senkinek megfelelni, főleg ne akarja az elintézetlen dolgait most befejezni. Ezek a napok nem erre valók!

Rák (június 22-július 22.) 
Egy kedves barátja bajban van, s ön megtehetné, hogy segít rajta. Ugye, nem is lehet kérdés, hogy megteszi-e? Még ha úgy is érzi, hogy túl nagy az áldozat, amit ezért hoznia kell.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) 
Kissé zűrösen indul a napja, pedig édes semmittevést tervezett mára. Rendezze el gyorsan a felmerült nehézségeket, s utána jöhet a kétszeresen is megérdemelt pihenés!

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) 
Párkapcsolati problémáit ne pont a mai napon akarja megoldani. Pénzügyei rendezését viszont ne halogassa tovább, mert komoly bajba kerülhet miattuk!

Mérleg (szeptember 24-október 23.) 
A Mérleg ma nincs a helyzet magaslatán, ami a szervezőképességét illeti. Alaposan összekutyulja a dolgait, családtagjai pedig jót mulatnak önön.

Skorpió (október 24-november 22.) 
Ma egy olyan hír birtokába jut, ami alaposan befolyásolja majd a jövőjét. Egyelőre  bármennyire nehezére esik  tartsa ezt titokban, amíg nem biztos a végkifejlet.

Nyilas (november 23-december 21.)
Magánéletében kedvező időszak elé néz, a mai napon pedig még egy különleges meglepetésre is számíthat. Igazán nem lehet oka panaszra, élvezze hát a sok jót!

Bak (december 22-január 20.) 
Ma ne gondoljon a munkára! Engedélyezhet magának egy görbe napot a barátaival, ám a mértékletességre ügyeljen, ha nem akar holnap fejfájással küszködni.

Vízöntő (január 21-február 20.) 
Rossz fát tett a tűzre, s most úgy viselkedik, mint egy kisgyerek. Legyen felnőtt: vállalja el a felelősséget azért, amit tett. Senki sem fogja elítélni, s ön is megkönnyebbül.

Halak (február 21-március 20.) 
Ha elhatároz valamit, ne adja fel félúton, senki sem fogja ön helyett megvalósítani a terveit. Arra ügyeljen, hogy a rea-litások talaján maradjon!


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!