Horoszkópok

2011.07.18. 22:03

Napi horoszkóp

Az Ikrek koncentráljon a jelenre, a Szüzeknek egy nagy igazság: a pénz nem boldogít.

Napló Online

Kos (március 21-április 20.)
Az elmúlt héten talán túl mélyen beleásta magát a munkába, vagy túlságosan elkötelezte magát. Nyugodtan rábízhatja másokra feladatai egy részét, ne gondolja, hogy nélkülözhetetlen!

Bika (április 21-május 20.)
Ha egy ideje nincs sikerélménye, nem csoda, ha a dolgok értelmetlenségét látja. Ne a végeredményt hajtsa, nézze az alkotás csodáját, az utat, amelyen éppen jár.

Ikrek (május 21-június 21.)
Megélni valamit akkor lehet, ha már benne vagyunk. Próbáljon meg minél erősebben a jelenre koncentrálni, s élvezni a pillanat adta örömöket. A mai nap sikere átsugárzik a következőkre is.

Rák (június 22-július 22.)
Különösebb elismerésre még ne számítson, de vigasztalja az, hogy legalább hagyják nyugodtan dolgozni. Ha vásárolni indul, csak annyi pénzt vigyen magával, amennyit gond nélkül elkölthet.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.)
Jelenlegi helyzetében nem engedheti meg magának, hogy sürgesse az eseményeket. Helyezkedjen várakozó álláspontra. Akivel egyezségre kell jutnia, azzal ne erőszakoskodjon!

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.)
Szerencsésnek mondhatja magát a napokban akkor is, ha nem jut nyereséghez. A gazdagság nem biztosítja azt a boldogító érzést, mint amikor sok kis aprósággal elégedett.

Mérleg (szeptember 24-október 23.)
Ön nyílt és egyenes, de ezzel sokszor óhatatlanul megsért másokat. Vallja be, néha azt hiszi, hogy a világ úgy lenne tökéletes, ahogyan ön elképzeli. Időnként túl sokat beszél.

Skorpió (október 24-november 22.)
Kellemes légkörben dolgozhat, így könnyen megbirkózik a feladatokkal. Még azokkal is, amelyek ideges kapkodást váltanak ki máskor. Végre nem érzi magát túlhajszoltnak.

Nyilas (november 23-december 21.)
Hagyja, hogy más is érvényesüljön, mert egyesek már kezdik unni, hogy mindig ön aratja le a babérokat. A jó munkahelyi atmoszféra érdekében mondjon le egy hálás feladatról.

Bak (december 22 január 20.) Állhatatosság jellemzi a legtöbb Bakot. Ön idealista, aki hallgat az érzelmeire. Ha hasonló partnerre talál, hű tud maradni egy életen át. Nézze meg tehát, kivel teremt kapcsolatot!

Vízöntő (január 21-február 20.)
Akármerre néz, azt láthatja, hogy a dolgok állandóan váltakoznak, egyik fakad a másikból. Talán ismerős az ősi szabály: egyszer fent, máskor lent. Ha szokott, meditáljon kicsit!

Halak (február 21-március 20.)
Lehet, hogy komoly próbatétel előtt áll, mert olyasmire kellene vállalkoznia, amiben még nincs rutinja. Tanácsot sem várhat senkitől, magának kell döntenie. Hallgasson a lelkiismerete szavára!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!