Horoszkópok

2009.12.29. 22:43

Napi horoszkóp

Az Oroszlánok gondolkodjanak el elveiken. A Szüzek kerüljék a konfliktushelyzeteket.

Kiss Nikolett

December 30.

Kos (március 21-április 20.)
Megragad minden lehetőséget, hogy mások előtt járjon. Merész lépésre szánja el magát. Vélhetően ki szeretne tűnni a környezetéből. Nincs is baj ezzel, csak óvakodjon a felelőtlen akcióktól.

Bika (április 21-május 20.) Vegye számba a lehetőségeit, és válasszon ki közülük egyet, amire a közeljövőben a legjobban figyel. Meg kell találnia az önnek megfelelő tevékenységi formát, és azon belül a helyét a világban.

Ikrek (május 21-június21.) A Hold az Ikrekbe ért, a Jupiter pedig segíti önt abban, hogy képessé váljon egy dologban elmélyedni, esetleg valamely téren kiemelkedőt produkálni. Használja ki a jó csillagállásokat!

Rák (június 22-július 22.) Kezdhet belefáradni az állandó nyomásba, amit a kötelességek teljesítése okoz. Erőt vehet önön a búskomorság. Időnként úgy érzi, hogy nem méltányolják kellőképpen az erőfeszítéseit.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) Lehet, hogy háború dúl a lelkében. Kétségei támadhatnak például, hogy azok az elvek, amelyeket eddig vallott, helyesek-e. Gondolkodjon el azon, hogy nem kellene-e valamin változtatnia.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) Ha mással nem is, tapasztalatokkal biztosan gazdagodik a napokban. A hét második felében kerülje a konfliktusokat, ma pedig törekedjen a módszerességre. Az estét töltse a partnerével.

Mérleg (szeptember 24-október 23.) Családi viták esetén gondoljon arra, hogy akivel együtt él, az részt vállal az életéből, és ön is az övéből. A közeli hozzátartozók segítenek bennünket leginkább a személyiségünk kibontásában.

Skorpió (október 24-november 22.) Lehet, hogy egy picit megijedt, mert merész vállalkozásba kezdett. Nézze meg, mit ír alá. Egy nemes cél érdekében viszont ne sajnálja kiadni a pénzt. Később megtérül az így kiadott összeg.

Nyilas (november 23-december 21.) Talán bizonytalanságot érez a jelenlegi kapcsolatában. Nem tudja, hogy a szerelem elmúltával elég-e az együttmaradáshoz az a megbecsülés és szeretet, amit egymás iránt éreznek.

Bak (december 22-január 20.) Lehet, hogy nem elégedett a munkája eredményével. Ez természetesen a kedvét szegheti, mégsem kell látványosan szenvednie. Ha beleéli magát az önsajnálatba, nehezen fog kimászni belőle.

Vízöntő (január 21-február 20.) Gondolja végig, mi az, ami igazán fontos, és mi legyen az, amitől megválik. Sok minden történhetett önnel mostanában. Szerencsére, többnyire jó dolgok. Talán egy kicsit el is bízta magát.

Halak (február 21-március 20.) A kéréseit ne szégyellje kimondani, mert csak úgy teljesülhetnek. Ha netán jogi ügye van, gördülékenyen haladhat előre, mert sokat segítenek a barátok vagy a támogatók.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!