Hírek

2017.03.12. 15:55

II. állásbörze Veszprémben

Veszprém - Több mint 2500 álláshelyet kínálnak a régió legnagyobb munkaadói a március 29-én már második alkalommal megrendezendő Napló-állásbörzén.

Molnár Sándor

- Tavaly hagyományteremtő céllal rendeztük meg első alkalommal a börzét a megyeszékhelyen. A munkaerő-kereslet és -kínálat nem sokat változott az elmúlt időszakban, a munkaerőhiány továbbra is érinti a térség cégeit. A korábbi kiállítók közül már sokan jelentkeztek a tavaszi, második állásbörzére.

A szeptemberi elsőt követően nagyon sok pozitív visszajelzés érkezett a cégek részéről, mert rengeteg embert regisztráltak, és sok üres állást sikerült betölteniük - mondta el Ódor Péter, a rendezvény szervezője.

Ódor Péter szervező

A Pannon Lapok Társasága által koordinált, ingyenesen látogatható rendezvényen várhatóan több mint 40 kiállító vesz majd részt. A széles kínálatban a szakképzettséget nem igénylő munkahelyektől a diplomás állásokig találhatnak különböző ajánlatokat az érdeklődők. A szervezők várják a diákokat, a megváltozott munkaképességűeket és a fegyveres erők iránt érdeklődőket is. Megpróbálnak mindenki számára munkalehetőséget kínálni. A helyszínen, a Veszprém Arénában március 29-én, szerdán 10 és 17 óra között azonnali regisztrációra és állásinterjúkra is készülhetnek az álláskeresők, ezért önéletrajzzal érdemes kilátogatni az eseményre.

A kiállítók között jelen lesz állásajánlataival a Pannon Lapok Társasága is.

Az első állásbörzén rengeteg embert regisztráltak, és sok üres pozíciót sikerült betölteniük a munkáltatóknak Fotó: Balogh Ákos

A szervezők várják azokat a kis-, közép- és nagyvállalatokat, amelyek megoldást keresnek az őket érintő munka-erőhiányra. Jelentkezni Ugray Adriánnál lehet a 06(20) 591-6996-os telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen.

Mivel a kiállítói helyek korlátozott számban érhetőek el, ha nem akarnak lemaradni a munkaerő-toborzási lehetőségről, jelentkezzenek minél előbb!

További információ itt elérhető!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!