Hírek

2016.10.19. 10:42

Meghatódott a család - A biztosító nem, de az emberek segítenek

Devecser – Több mint tízféle terméket, főleg húsféleségeket és zsírt vitt ajándékba a Körmendy családnak Kozma Sándor Zsolt. A nagyalásonyi mezőgazdasági zrt. devecseri húsüzemének a csomagja meghatotta a családtagokat.

Penk Tímea

Villámkár miatt több hónapja hiába várja a biztosítási összeget a Körmendy család – adtuk hírül kedden. A cserepek megtörtek, az összes villanyvezeték leégett, a spájzban megrepedt a plafon, a kéményt nem tudják használni, mert a belseje szétvágódott – sorolta Körmendy Dezsőné, aki idős édesanyjával, közfoglalkoztatott fiával, menyével és unokájával él a devecseri házban.

A villanyvezetéket kicseréltették, amelyhez a nagymama temetési pénzét is felhasználták, azonban a további helyreállítási munkálatokra több mint hárommillió forintos árajánlatot kaptak, amit már nem tudnak fedezni.

Kozma Sándor Zsolt szívügyének érzi, hogy segítsen az önhibájukon kívül bajbajutottakon. Villámkár miatt több hónapja hiába várja a biztosítási összeget a Körmendy család.

Többen jelentkeztek, hogy segítenének a család terheinek az enyhítésében, ezért közöljük a bankszámlaszámukat: OTP 11773487-00099732.

Az eset előzményeiről itt olvashat

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!