Hírek

2016.08.12. 19:12

Késsel rabolta ki az idős asszonyt

Pápa - Másfél órán belül elfogták a rendőrök a pápai férfit, aki késsel fenyegetőzve kirabolt egy 68 éves asszonyt.

Polgár Tibor

Sándor Zsolt rendőr hadnagytól, a Pápai Rendőrkapitányság munkatársától megtudtuk: a nyomozás adatai szerint a 22 éves P. Zsolt a hátsó kaput záró köteleket elvágva bejutott egy általa régről ismert 68 éves pápai hölgy udvarába egy júliusi napon, 11 óra körül. Az egyedül lévő asszonytól egy korábbi tartozásra hivatkozva pénzt követelt. A sértett pár száz forintot átadott a férfinak, majd a hátsó bejáraton keresztül kikísérte őt. Távozás közben P. Zsolt kést rántott és azt a nő nyakához tartotta, majd az áldozat ruhájának a zsebéből kivette a pénztárcáját, amiben több ezer forint készpénz volt.

A rendőrök a bejelentéstől számított másfél órán belül Pápa egyik utcájában elfogták a férfit, akit előállítottak a rendőrkapitányságra, majd gyanúsítottként kihallgattak. P. Zsoltot rablás, valamint magánlaksértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Pápai Rendőrkapitányság vizsgálati osztálya őrizetbe vette és kezdeményezte a férfi előzetes letartóztatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!