Hírek

2017.04.27. 08:18

Függetlenség, határvédelem, önrendelkezés - A választókerületi elnök, Fenyvesi Zoltán beszéde Ajkán

AJKA - Meg kell védenünk a rezsicsökkentést, a határainkat, a munkahely teremtő intézkedéseinket és az adócsökkentést - hangsúlyozta Fenyvesi Zoltán.

Penk Tímea

A Fidesz-KDNP Ajka-Sümeg-Tapolca választókerületi elnöke elmondta, hogy a választópolgárok postai úton és az interneten is ki tudják nyilvánítani akaratukat e lényeges kérdésekben a nemzeti konzultációs ívek kitöltésével. A választókerületi elnök hangsúlyozta, ha Brüsszel eltörölni a hatósági energiaárakat, akkor megszűnik a rezsicsökkentés. Ajkán a lakások távfűtése évente ötven-hatvanezer forinttal emelkedne.

- A város nem bevándorláspárti, csak a polgármester, aki nem határolódott el a betelepítési kvótától, viszont a népszavazáson résztvevő ajkaiak kilencvenhét százaléka kinyilvánította, hogy nem kér a migránsok betelepítéséből. Brüsszel továbbra is ki akarja kényszeríteni a betelepítési kvótát.

A tömeges illegális bevándorlás a fokozódó terrorveszélyen kívül néhány külföldről finanszírozott civil szervezet további gazdagodását is segíti - ismertette Fenyvesi Zoltán, majd a véleménynyilvánítás fontosságára hívta fel a figyelmet. Hozzátette, nem szabad engedni, hogy Brüsszel határozza meg országunk adó-, bér- és gazdaságpolitikáját.

A választókerületi elnök elmondta, hogy május 20-áig lehet kitölteni a hatkérdéses konzultációs ívet, amelynek visszaküldése elősegítik a nemzeti függetlenség megőrzését és a rezsicsökkentés megvédését, valamint Brüsszel elhibázott bevándorlás-politikájának a megállítását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!