Hírek

2014.11.11. 19:06

Közel háromszáz játékos, mindenki nyertes

Veszprém – Tudod-e, hogy ki vagyok? című játékunk nyerteseit köszöntöttük a szerkesztőségben kedd délelőtt.

Heffler Péter

Szeptember közepén megjelent Állatkerti barangolások I. című matricás albumhoz kapcsolódó játékot hirdettünk, melynek során az állatok világába invitáltuk olvasóinkat. Hetente két, az albumban megtalálható állatokkal kapcsolatos feladványt kellett értékes nyereményekért megfejteniük olvasóinknak.

A feladatok helyes megoldásával értékes ajándékokat nyerhetett, aki velünk tartott az állatok érdekes világába, hiszen minden héten kisorsoltunk egy darab könyvcsomagot, öt szerencsés beküldő pedig tíz-tíz csomag matricát nyert.



Olvasóink így közelebbről megismerkedhettek a kis pandával, az azúr nyílméregbékával, a nyugati sarkvidéki gorillával, a rákosi viperával, a vombattal és még sok más állattal.

Közel háromszázan játszottak velünk a két hónap során, akik között október 24-én egy wellness pihenést sorsoltunk ki. A nyertest, Tavaszi Antalt (Ajka) és feleségét Németh F. Bernadett főszerkesztő köszöntötte a kedd délelőtti ünnepélyes díjátadón a szerkesztőségben. Megtudtuk, a Tavaszi család már 1983 óta előfizetője a Naplónak, és minden alkalmat megragadnak, hogy részt vegyenek játékainkban. Rejtvényfeladványainkkal nyertek már könyvcsomagot is. Tavaszi Antal férfiasan bevallotta, hogy az érdem ezúttal kedves feleségéé, ugyanis ő volt, aki beküldte a megfejtést, így amikor értesítettük, hogy nyert, először nem is tudta, hogy pontosan miben.

Az is kiderült, hogy a közben betelt matricás album remek helyre került, mivel két unokájuk lapozgatja, de a bükfürdői wellness hétvégének már a feleségével örülhetnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!