Kerékpáros verseny

2024.05.12. 10:53

Elrajtolt a Bakonyban az országúti kerékpáros mezőnyverseny első futama (képek + videók) - Frissítve!

Elrajtolt az I. Bioracer Zirc GP Országúti Mezőnyverseny első futama. Zirc központjában van a rajt és a cél, ezen a szakaszon 10 óra óta a 82-es főútról leterelik a járműforgalmat, a kerülőút a város utcáin át vezet.

Rimányi Zita

Fotó: Rimányi Zita / Napló

Kollégánkra átragadt a verseny izgalma, ezért remegett a keze, elnézést kérünk érte.
A zirci önkormányzat tájékoztatása szerint az első futamban az ifjabb korosztály egy kisebb kört tesz meg, majd 11.50 körül várható a felnőtt versenyzők rajtja, ők több kört is lerónak a kijelölt útvonalon, a leggyorsabb befutót 14.50 körül várják a szervezők, a verseny körülbelül 16 óráig tart. 
A mezőny Zircről indul és Nagyesztergár, Dudar, Csetény, Szápár, Tés, Bakonynána, Olaszfalu települések érintésével Zircre érkezik vissza.
Az I. Bioracer Zirc GP Országúti Mezőnyversenyt a Magyar Kerékpáros Szövetség Liga Kupa versenysorozatának egyik állomásaként a zirci Acél-Vakond Kerékpáros Sportegyesület szervezi meg a Bakonyban. A körverseny mezőnye Zircnél a 82-es főúton halad.
Részletek és térkép korábbi cikkünkben.

Frissítés!

Elrajtolt Zircen az országúti kerékpáros mezőnyverseny felnőtt futama is, kolléganőnk a rajt izgalmas pillanatairól készített képeket és videót: 

Fotó: Rimányi Zita / Napló
Fotó: Rimányi Zita/Napló
Fotó: Rimányi Zita / Napló


 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában