Hírek

2011.09.09. 06:38

Jutalom jár a Naplótól

Veszprém - Csütörtökön délután vette át megérdemelt jutalmát, egy két személyre szóló, kétéjszakás wellness-hétvégére jogosító részvételi jegyet a Napló szerkesztőségében L. Németh Szilvia, aki a legérdekesebb sztorival jelentkezett idén nyáron rovatunkban.

Barták Péter

A csopaki strandon töltöttük szinte az egész nyarunkat - mesélte a hölgy. - Ha nyitott szemmel jártunk, sok ismert személyiséget fedezhettünk fel, akik itt pihentek. Rendszeresen találkoztunk Trokán Péterrel, Pintér Tiborral, Pataki Ágival, Németh Kristóffal, Tordy Gézával, Benkó Sándorral. Így láttuk meg Haumann Péter színészt is, aki az árnyas fák alatt többször is kis vitorláshajó-makettjével foglalatoskodott.


Gondoltuk: miért ne osztanánk meg ezt a kedves jelenetet a Napló olvasóival? Persze a nyeremény is vonzó volt, hiszen nem nagyon szoktunk wellnesshétvégékre járni...
A sztorinak érdekes utóélete is lett: a művész úr nagyon örült, amikor meglátta magát a Naplóban. Emlékül el is tette, egy másikat pedig dedikált a beküldőnek, amiről aztán újabb fotó készült.

 A Nyár rovatunk cikkei

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!