Hírek

2010.02.09. 18:05

Terecskei Rita Franciaországban tanult síelni

Január végén Puy Saint Vincent-be utazott Terecskei Rita.

Kiss Nikolett

A Zanzibar énekesnője azért vállalkozott a közel egy napos útra, hogy végre megtanuljon síelni. A híresség szerencsére sérülések nélkül tért haza, így gond nélkül vetheti bele magát a munkába. Az idén négy tagúra fogyatkozott Zanzibar ugyanis nagy dobásra készül.

A Zanzibar énekesnője közel négyezer egyetemistával együtt érkezett a francia Puy Saint Vincent-be. Terecskei Rita a második Snowattack résztvevőjeként arra vállalkozott, hogy egy hét alatt megtanul síelni. A kezdeti nehézségek és egy-két esés után az énekesnő jól vette az akadályokat.

„Rájöttem, hogy a síelés kifejezetten fárasztó, de nagyon élveztem. Síbajnok gyanítom nem leszek és még csak elindulni sem szeretnék a vb-n, de kedvelem ezt a sportot egyelőre a zöld pálya szintjén” - árulta el Terecskei Rita.

A Zanzibar énekesnője a siklás egy kifejezetten vicces módját is kipróbálta. Egy felfújt teknős hátán indult neki az egyik havas lejtőnek. Ritának annyira jól sikerült a csúszás, hogy a nem mindennapi verseny középdöntőjébe jutott.

„Szeretek benne lenni minden hülyeségben, viszont miután bejutottam a középdöntőbe, már nem volt rózsás a helyzet. Mivel a kedvenc teknősömet „popsi-síre” cserélték, ami jóval gyorsabb, leestem, ketten nekem jöttek, de túléltem” - emlékezett vissza a Zanzibar énekesnője.

A havas megpróbáltatások után Rita már a zenekari teendőkre koncentrál. Az idén négy tagúra fogyatkozott Zanzibar ugyanis nagy dobásra készül.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!