Futsal

2024.09.17. 10:04

Veszprém: négy siker után két vereség

Idegenbeli rangadót veszített el a veszprémi futsalcsapat az NB I hatodik fordulójában.

Horváth Gábor

Haladás VSE-Veszprém 5-3 (3-1)

Szombathely. V.: Kovács, Wittner, Ibriksz.

Gólszerző: Dróth (4., 18.), Schlemper (11.), Rutai (33.), Cassemiro (37.), ill. Horváth B. (17.), Thiago (36.), Tatai (40.).

Az Aramis elleni, hazai pályán elszenvedett vereséget követően a címvédő otthonába utazott a veszprémi futsalcsapat. Érdekesség, hogy a Haladás is vereség után igyekezett javítani, a szombathelyiek némi meglepetésre a Berettyóújfaluval szemben maradtak alul az ötödik fordulóban.

A veszprémiek az Aramis után a Haladással szemben is alulmaradtak
Fotó: Fülöp Ildikó/Napló

Gyors góllal kezdtek a vasiak, Dróth volt eredményes a negyedik percben, a 11. percben a brazil Schlemper növelte a hazai előnyt. Horváth Benedek volt eredményes (17. perc: 2-1), de Dróth szinte rögtön válaszolt, 18. perc: 3-1.

Fordulás után a volt veszprémi Rutai lőtte az első gólt, 33. perc: 4-1, Thiago találatával szépített a Veszprém, 36. perc: 4-2. Ezúttal is gyorsan jött a hazai reakció, a 37. percben Cassemiro voltaképpen eldöntötte a rangadót, 5-2. Az összecsapást végül Tatai gólja zárta, 5-3.

A bakonyiak – akik négy sikerrel kezdték az idényt – maradtak 12 pontosak, a Haladás jelenleg 15 egységgel áll. Fehér Zsolt csapata pénteken újra a pályán lesz, a Nyírbátort fogadja.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!