Emléktorna

2 órája

Palotai Nándor edző tiszteletére tartottak emléktornát (képgaléria)

– A mai emléktorna egy szomorú és egyben felemelő esemény is. Palotai Nándor egy családapa, egy sportember, egy igazi veszprémi, akinek itt lenne a helye most köztünk – kezdte beszédét az esemény fővédnöke, Ovádi Péter országgyűlési képviselő.

Balogh Dávid

Az emléktornán összesen tíz középiskolai csapat vett részt

Fotó: Nagy Lajos / Napló

Az idén nyáron mindössze 42 éves korában elhunyt Palotai Nándor edző tiszteletére szerveztek emléktornát Veszprémben a VFC USE pályáján péntek délelőtt. A kiváló edző közel két évtizeden át pallérozta a veszprémi utánpótlást a VFC keretein belül. A több csapattal és korosztállyal is eredményes tréner 2022-ben igazolt át a VESC-hez, ahol a női futsalosokat irányította szakmai vezetőként. Emellett betöltötte az MLSZ Veszprém Megyei Igazgatóság versenybizottságának elnöki tisztét is. 

– Felemelő az az összefogás ami megmutatkozik Veszprém térségében Palotai Nándor családja iránt. Ezt kell továbbvinnünk, és a futball kiváló lehetőség ahhoz, hogy közösen összefogjunk, és a fair play szellemében emlékezzünk meg – zárta gondolatait Ovádi Péter.

A beszéd után több pályán is útjára indult a labda, az emléktornán összesen tíz középiskolai csapat vett részt. A tornára érkeztek Veszprémből, Balatonfűzfőről, valamint a felvidéki Dunaszerdahelyről. Az emléktornát a Noszlopy Gáspár Gimnázium és Kollégium, valamint az MLSZ Veszprém Megyei Igazgatósága szervezte.


 


 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában