Labdarúgás

2024.09.14. 20:46

Micsoda izgalmak! Büntetők döntöttek az Almádi-Pápa kupameccsen

A rendes játékidőben és a ráadásban nem született gól, így tizenegyespárbaj döntött a labdarúgó Magyar Kupában rendezett Balatonalmádi SE-Perutz FC összecsapáson szombaton.

Horváth Gábor

Fotó: Nagy Lajos/Napló

A kupameccs végén a hazaiak örülhettek, ők háromszor találtak 11-esből a kapuba, a vendégek mindössze egyszer. Sevinger két büntetőt is hárított, csapattársai közül Lórántfy, Nagy Á. És Hoffer D. is eredményes volt, a másik oldalon Nagy Krisztán lőtt a hálóba.

Így a Balatonalmádi SE jutott be a MOL Magyar Kupa negyedik fordulójába, a sorozat legjobb 32 együttese közé.

Érdekesség, hogy a felek nemrég a vármegye I-es bajnokságban találkoztak egymással, akkor a pápaiak magabiztosan nyertek Balatonalmádiban.

Eredmény: Balatonalmádi SE – Frutti Drink-Perutz FC 0-0, tizenegyesekkel: 3-1. Balatonalmádi. V.: Szommer. Balatonalmádi SE: Sevinger – Páhy (Nagy Á., 33.), Vincze (Bodnár, 115.), Ács, Babos, Király, Németh L. (Piri, 76.), Bóka, Hoffer D., Lórántfy, Jánó (Hoffer L., 103.). Edző: Farkas László.

Perutz FC: Varga P. - Mogyorósi, Németh N. (Erdősi, 99.), Nagy K., Szalai, Pető, Rozman, Cseke (Varga B., 62.), Nagy D. (Ruzsás, 82.), Sós (Cser, 72.), Hauser. Edző: Kun Szabó Attila.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!