MOL Magyar Kupa

2024.09.13. 18:00

Egy Veszprém vármegyei csapat biztosan búcsúzik a kupából

A hétvégén a labdarúgó MOL Magyar Kupa 3. játéknapját rendezik meg. A Veszprém vármegyei csapatok közül már csak hárman maradtak talpon, a Balatonalmádi, a Pápa, valamint az NB II-es FC Ajka.

Balogh Dávid

A sorsolás úgy hozta, hogy a Veszprém vármegyei I. osztályban szereplő Balatonalmádi SE a szintén vármegye I-es Pápát fogadja hazai pályán. A Balaton-partiak számára nem kecsegtet jó előjellel, hogy két héttel ezelőtt megmérkőztek már a pápaiakkal (a bajnokságban), és akkor 4-1-es vereséget szenvedtek el. 

Csizmadia Zoltánék Nagykanizsán lépnek pályára 
Archív fotó: Nagy Lajos

Az FC Ajkára az NB III-as Nagykanizsa vár. A kanizsaiak hét forduló elteltével egy pont előnnyel vezetik a délnyugati pontvadászatot, a bakonyiak az NB II-ben a 12. helyen állnak. A két együttes legutóbb a 2018/2019-es szezonban találkozott egymással az NB III-ban, akkor az ajkaiak bajnoki címet ünnepelhettek. Mind a két mérkőzést szombaton 15 órakor rendezik meg. 


 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!