Röplabda

2024.07.13. 11:03

Bajnok és kupagyőztes edzővel erősített a VESC

Mészáros Péter lett a Veszprémi Egyetemi Sport Club (VESC) NB I-es női röplabdacsapatának szakvezetője.

Veol.hu

Az egyesület beszámolója szerint új szakmai stábbal vág neki a 2024/2025-ös idénynek a Veszprémi Egyetemi Sport Club NB I-es női röplabdacsapata. A vezetőedzői feladatokat a korábbi 92-szeres válogatott feladó, a játékosként 10-szeres magyar bajnok és 10-szeres kupagyőztes Mészáros Péter veszi át.

Szokolikné Kalmár Judit szakosztályvezető és Mészáros Péter Fotó: VESC

A tatabányai származású szakember edzőként bajnok és kupagyőztes volt a kaposvári férficsapattal, míg női vonalon a KNRC és a TRSE csapatait edzette, de dolgozott Jászberényben és Balatonfüreden is.

Mészáros Péter tavaly nyáron a felnőtt női röplabda-válogatott Európa-bajnoki felkészítését is segítette.

– Bízom benne, hogy ezzel a kerettel szép eredményt tudunk majd elérni az NB I-ben. Egy harcos csapatot szeretnék a pályán látni. Kiegyensúlyozott bajnokságra számítok, de korai még az erőviszonyokról beszélni – nyilatkozta bemutatkozó interjújában Mészáros Péter.

Az NB I-es csapat, amely az előző idényben negyedik lett a pontvadászatban, augusztus közepén kezdi a felkészülést az új idényre, a játékoskeret változásairól a következő hetekben ad majd tájékoztatást a klub.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában