Az Alsóörs győzött

2024.06.07. 11:52

Remek hangulat volt idén is a Báthory-kupán (galéria)

Immáron 43. alkalommal rendezték meg a Báthory-kupa kézilabdatornát, amelynek ezúttal is a Március 15. úti sportcsarnok adott otthont.

Horváth Gábor

A Veszprémi Báthory István Sportiskolai Általános Iskola hagyományos eseményét Gulyás Péter, a Telekom Veszprém másodedzője nyitotta meg. Elhangzott, a korábbi kiváló szélső annak idején maga is részt vett a Báthory-kupán, először 1996-ban lépett pályára a tornán.

Izgalmas küzdelmet láthatott a nagyérdemű a Március 15. úti sportcsarnokban
Izgalmas küzdelmet láthatott a nagyérdemű a Március 15. úti sportcsarnokban
Fotó: Fülöp Ildikó/Napló

A házigazda iskola mellett a szerbiai Bezdán általános iskolájának alakulata, az alsóörsi Endrődi Sándor Református Általános Iskola és Kézilabda-utánpótlásközpont, valamint a Zirci Reguly Antal Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola együttesei szerepeltek a megmérettetésen.

A mérkőzések előtt a Báthory Cheerleaders táncformáció előadását tekintette meg a közönség, amely nem sokkal később komoly szurkolásban részesítette a pályán lévőket, természetesen a báthorysok élveztek ebben előnyt. Jól is sikerült nekik a kupa, az alsóörsiek (edző: Velky Mihály) mögött a második helyen végzett csapatuk, amelyet Makkai Balázs vezetett. A bronzérem a Báthory testvériskolájáé, a bezdániaké lett, negyedikként a zirciek végeztek.

A résztvevő együttesek magas színvonalú, szórakoztató mérkőzéseket vívtak egymással.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában