Telekom Veszprém

2024.06.14. 14:47

Hivatalos: Távozik Momir Ilics és Gulyás Péter

A Telekom Veszprém férfi kézilabda-együttese péntek délután bejelentette, hogy nem hosszabbítja meg az edzőpáros lejáró szerződését.

Balogh Dávid

Momir és Péter a 2021/22-es szezonban vette át a stafétát a kispadon David Davistől, három év alatt 3 Magyar Kupát, két bajnoki címet, két SEHA Ligát és egy SEHA Liga barátságos négyestornát nyert a csapattal. 2022-ben bejutott a kölni Final4-ba, ahol a Barcelona, a Kielce és a Kiel mögött a negyedik helyet szerezte meg.

Momir Ilics távozik Veszprémből
Fotó: Archív fotó: Fülöp Ildikó

Momir Ilic és Gulyás Péter: Korábbi játékosokként és edzőkként fantasztikus pillanatokat éltünk át a klubnál. Először is szeretnénk megköszönni a klub összes dolgozójának, akik segítettek nekünk. Nagy megtiszteltetés volt egy ilyen neves klubnál, mint a Veszprém, játékosként, majd edzőként dolgozni, és lehetőséget kapni, hogy együtt számos címet és trófeát megnyerjünk. Természetesen nagy köszönet illeti a játékosokat is az elmúlt három évben. Nélkülük nem sikerült volna ezeket a célokat elérni. Végezetül el szeretnénk búcsúzni a szurkolóinktól, és kifejezni hálánkat támogatásukért, amit ezekben az években kaptunk tőlük, hiszen EGYÜTT írtuk tovább a KLUBUNK TÖRTÉNELMÉT – olvasható a klub közleményében. 

Gulyás Péter a jövőben a veszprémi utánpótlásban kap majd szerepet. 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában