Ünneplés

2024.05.29. 12:06

Bajnokok lettek a fiatal futsalosok!

Az 1. Futsal Club Veszprém U19-es csapata bajnoki címet szerzett, Németh Gábor együttese az ELTE-BEAC elleni sikerrel biztosította be aranyérmét.

Horváth Gábor

A veszprémiek nem bíztak semmit a véletlenre, a Balaton Bútor Szilágyi néven szereplő együttes már az első percben előnyt szerzett a Budaörsön rendezett meccsen és végül 11-0-ra nyert. Bognár Patrik ötször, Bognár Martin háromszor vette be az ELTE-BEAC kapuját, Meczner Boldizsár, Molnár Dániel és Tóth Benedek egy-egy gólt lőtt. Ezzel a sikerrel a Veszprém behozhatatlan előnyre tett szert a második Berettyóújfaluval szemben. A Balaton Bútor Szilágyi egy döntetlen és három vereség mellett eddig 21 győzelmet aratott az országos bajnokságban és a gólaránya is tiszteletre méltó, 154 szerzett és 65 kapott találatnál járnak a bakonyiak.

Bajnokok lettek a veszprémi fiatalok
Bajnokok lettek a veszprémi fiatalok
Fotó: Facebook/1. FC Veszprém

Az aranyérmes csapatnak még van egy meccse, vasárnap a Gesztely Futsal alakulatát fogadja, a találkozó 15.45-kor kezdődik a Március 15. úti sportcsarnokban.

Időközben alakul a felnőtt együttes új kerete is. Az NB I-es 1. FC Veszprém, amely idén hatodik lett a bajnokságban és ezüstérmes a Magyar Kupában, szerződtette a Debreceni EAC játékosát, Tóth Attilát, valamint Horváth Benedeket és Lipl Noelt az Újpestből. A bakonyi egyesület emellett közölte, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott a csapat szerb légiósával, Alekszandr Gavriloviccsal.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában