Évzárás

2023.12.18. 10:04

Nem bírtak Orosz Eszterrel, kikaptak a futsalosok (képgaléria)

A naptári esztendő utolsó bajnoki mérkőzésén a Hatvant fogadta a VESC a női futsal NB II nyugati csoportjában.

Horváth Gábor

Nagy csatában maradtak alul a veszprémi hölgyek a Hatvannal szemben otthon

Fotó: Fülöp Ildikó

A veszprémiek Csomai Flóra révén gyorsan vezetést szereztek, ám a kilencedik percben már 1-2 állt az eredményjelzőn. Egy perc alatt vette vissza a vezetést a VESC, Fogl Adrienn egyenlített, majd Horváth Mercédesz talált a kapuba. Az első játékrész végén Orosz Eszter egalizált, a vendégek játékosa ezzel mesterhármasig jutott. És még nem fejezte be, fordulás után ugyanis Orosz még kétszer mattolta a házigazdát, így összesen öt góllal zárta a találkozót. A folytatásban Jarjabka Éva szépített, de a VESC pont nélkül maradt.

A bakonyiak továbbra is a tabella második helyén állnak a veretlen Almásfüzitő mögött, a hatvaniak azonban pontszámban utolérték őket és egy meccsel kevesebbet is játszottak. A negyedik Nagykanizsa szintén hét ponttal rendelkezik, így igazán szoros a versengés. A Veszprém 2024 első bajnokiján, január 13-án visszavághat a Hatvannak, de ezt idegenben kell megtennie.

Eredmény: VESC-Hatvani SzSE 4-5 (3-3). Veszprém. V.: Karsai, Babos, Csizmadia. VESC: Mecséri – Keppel, Horváth M., Fogl, Csomai. Csere: Farkas, Tóta, Valter, Nagy V., Fleck, Szücs, Jarjabka, Tömböl, Molnár E.

Gólszerző: Csomai (4.), Fogl (17.), Horváth M. (18.), Jarjabka (26.), ill. Orosz (5., 9., 20., 21., 24.)

Korábban: VESC–Almásfüzítői SC 3-4 (1-4). Veszprém. V.: Pintér, Rogácsi, Kun. VESC: Mecséri S. – Keppel, Drexler-Kalász, Fogl, Csomai. Csere: Farkas, Tóta, Valter, Nagy V., Fleck, Szücs, Jarjabka, Tömböl, Molnár E.

Gólszerző: Csomai 2, Fleck, ill. Tóth, Kovács, Katona 2. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!