Hatszor találtak a kapuba

2023.11.07. 10:04

A második félidőben indultak be a veszprémi hölgyek (képgaléria)

Magabiztosan jutott tovább a veszprémi csapat a női futsal Magyar Kupa első fordulójából. A VESC hatszor talált ellenfele hálójába.

Horváth Gábor

Hat játékos lőtte a hat hazai gólt, Fogl Adrienn is betalált

Fotó: Fülöp Ildikó/Napló

A Veszprémi Egyetemi SC női futsalcsapata a Máltai SE ellen lépett pályára a Magyar Kupa első körében. A Március 15. úti sportcsarnokban játszott meccs első félideje nem hozott gólt, a szünet után viszont potyogtak a találatok. Ebben a hazaiak jártak élen, akik hatszor is bevették a vendégek kapuját, a fővárosiaktól szépítésre futotta.

Eredmény: VESC-Máltai SE 6-1 (0-0). Veszprém. V.: Karsai, Babos T., Babos P. VESC: Mecséri – Tóta, Fleck, Jarjabka, Tömböl. Csere: Farkas, Keppel, Nagy V., Drexler-Kalász, Szücs, Horváth M., Fogl, Csomai, Varga.

Gólszerző: Drexler-Kalász (21.), Horváth M. (25.), Keppel (27.), Tömböl (30.), Fogl (37.), Csomai (40.), ill. Mercz (28.).

A veszprémiek az NB II nyugati csoportjában szerepelnek, eddig egy meccset játszottak, 4-4-re végeztek a Kecskeméttel. Legközelebb a bajnokságban épp a Máltai SE lesz az ellenfelük, a találkozót november 12-én rendezik Érden. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!