Folytatódik a kupaküzdelem

2023.09.05. 11:40

Ezek a focicsapatok lépnek pályára szerdán vármegyénkben

Összesen 54 csapat lép pályára szerdán, plusz még kettő csütörtökön a labdarúgó Veszprém Vármegyei Kupa második fordulójában.

Horváth Gábor

Hétközi küzdelem következik, az Ajka Kristály focicsapata Várpalotán lép pályára Fotó: Nagy Lajos

A második kört rendezik a vármegyei focikupában ezen a héten, az augusztus elején lejátszott első fordulóban harmadosztályú csapatok léptek pályára, most az első és második ligás együttesek is csatlakoznak a mezőnyhöz.

A címvédő Úrkút SK (vármegyei első osztály) a Nemesgörzsöny (vármegye III.) vendége lesz szerdán, a tavalyi ezüstérmes Balatonfüredi USC (vármegye I.) Balatonedericsre (vármegye III.) látogat.

A program, szerda, 17.00: PELC-Csetény, Lesenceistvánd-Uzsa – Badacsonytomaj, Nemesgulács-Kisapáti – Fűzfői AK, Balatonakali-Taliándörögd, Révfülöp-Várpalotai BSK, Litér-Csabrendek, Nagyesztergár-Öskü, Felsőörs-Ősi, Bakonynána-Balatonszepezd, Várpalota II-Ajka Kristály, Külsővat – Péti MTE-Peremarton, Nagytevel-Tihany, Adorjánháza-Gyulafirátót, Apácatorna-Kamond, Nyárád-TIAC VSE, Nemesgörzsöny-Úrkút SK, Kéttornyúlak-Balatonalmádi, Pápateszér-Ugod, Bakonytamási-Zirc, Takácsi-Nemesszalók, Malomsok-Devecser, Kolontár-Sümeg, Nagyvázsony-Péti MTE, Tapolca ÖFC-Magyarpolány, Herend-Káptalanfa, Balatonederics-Balatonfüredi USC, 17.30: Monostorapáti-Szentantalfa. Csütörtök, 17.00: Balatonfüredi FC II.-Pápai Perutz FC.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!