Nem sikerült döntőbe jutni

2023.08.10. 21:37

Hat gólt lőtt az újonc szlovén kézilabdázó

Bronzmeccset játszik pénteken a saját rendezésű nemzetközi felkészülési tornán a balatonfürediek NB I-es kézilabdacsapata.

Horváth Gábor

A fürediek alulmaradtak szlovén vetélytársukkal szemben

Forrás: BKSE

A négy csapatos nemzetközi tornának a Forrás Sportpark ad otthont. Csütörtökön az elődöntőket rendezték meg. Az esemény első meccsét a Ferencváros 31-24 arányban nyerte az osztrák Köflach ellen.

A folytatásban a Balatonfüredi KSE és a szlovén Trimo Trebnje lépett pályára. Az első félidőben felváltva vezettek a csapatok, a szünetben egy gól volt a vendégek előnye. A folytatásban a szlovének három találattal kezdtek, és később sem hagyták utolérni magukat, öttel nyertek. A BKSE nyáron érkezett szlovén légiósa, Domen Sikosen Pelko hatszor volt eredményes, a szerb átlövő Sztevan Szretenovics szintén hatszor talált a kapuba.

A fürediek így a harmadik helyért lépnek pályára, a döntőt a Trebnje és a Fradi játssza.

Eredmények: Köflach-FTC 24-31 (10-15). Balatonfüred, 100 néző. V.: Felhő, Öcsi.

Balatonfüredi KSE-Trimo Trebnje 26-31 (13-14). Balatonfüred, 120 néző. V.: Horváth, Marton. Balatonfüredi KSE: Andó – Hornyák P. 3 (2), Kljun 1, Szöllősi B. 2, Pelko 6, Szretenovics 6, Bóka. Csere: Varga, Kovács B., Szmetán M., Kemény 1, Németh B., Gosztovics 5 (1), Szűcs B. 2, Dénes, Brandt. Edző: György László.

A pénteki program, 16.00: BKSE-Köflach, 18.00: FTC-Trebnje.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában