Potyogtak a találatok

2021.09.27. 17:54

Ezen a héten is összeállítottuk a forduló válogatottját

Két együttes is kiütéses sikert aratott a labdarúgó megye I hatodik fordulójában. A játékosok közül Burcsik Martin teljesítménye emelkedik ki, a Balatonalmádi SE focistája hatszor volt eredményes a Gyulafirátót SE ellen.

Horváth Gábor

Zágor Máté (jobbra) háromszor volt eredményes a FAK színeiben

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Meglepetésre a Várpalotai BSK megszorongatta a Tihanyi FC-t saját pályáján, a félszigetiek egy 93. percben szerzett büntetőgól segítségével szerezték meg a pontokat (3-2). A hazaiaknál ezúttal nem akadt túl sok jó egyén teljesítmény, a rutinos Nagy Dániel viszont jól futballozott és bekerült a forduló legjobbjai közé.

Értékes döntetlent ért el a Szentantalfa, amely a 92. percben egyenlített az Ajka Kristály otthonában (1-1). A vendégek találatát az a Molnár Balázs jegyezte, akinek ez már a hetedik gólja volt a szezonban. Szombathelyi Dávid kapus többször is fontos védést mutatott be, így tevékeny része volt a sikerben.

A taktikusan játszó FC Zirc szép eredményt ért el a játéknapon, a Sümeg otthonából hozta el a pontokat. A vendégektől Miskei István és Komenda Kevin egyaránt a kapuba talált és nyújtott kiemelkedő produkciót.

Nem kímélte riválisát a Fűzfői AK, amely hazai pályán nyolcszor volt eredményes a Magyarpolány SE ellen (8-1). Jánó Márton és Zágor Máté is mesterhármast jegyzett a találkozón.

Zágor Máté (jobbra) háromszor volt eredményes a FAK színeiben Fotó: Pesthy Márton/Napló

A Péti MTE hátrányba került otthon a Devecser SE elleni találkozón, aztán mégis magabiztos sikert aratott. A házigazda négy találattal válaszolt, a vendégek a végén szépítettek (4-2). Marton Richárd volt a mezőny legjobbja, így természetesen helye van a forduló válogatottjában.

Az éllovas Úrkút a papírformának megfelelően magabiztosan győzött Herenden (0-5). A vendégektől Kovács Gergő játékát emeltük ki.

Az első félidőt követően még csak 1-0 állt az eredményjelzőn, mégis kiütés lett a vége a Balatonalmádi SE-Gyulafirátót SE találkozónak (11-0). A Balaton-parti támadógépezetet Burcsik Martin vezette, a remek játékos hat gólig jutott. Mellette az egyszer eredményes Rápó Csanád került be a hétvége legjobbjai közé.

A TIAC VSE–Csetény SE bajnokit későbbre halasztották.

A hatodik forduló megye I-es válogatottja, kapus: Szombathelyi Dávid (Szentantalfa NVSE).

Hátvédek: Rápó Csanád (Balatonalmádi SE), Kovács Gergő (Úrkút SK), Marton Richárd (Péti MTE).

Középpályások: Nagy Dániel (Tihanyi FC), Miskei István (FC Zirc), Komenda Kevin (FC Zirc), Burcsik Martin (Balatonalmádi SE).

Támadók: Molnár Balázs (Szentantalfa NVSE), Jánó Márton (FAK), Zágor Máté (FAK).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!