Találkozások

2024.07.22. 16:06

Programkavalkád a Művészetek völgyében

Háromezer program várja a látogatókat az idei Művészetek völgye fesztiválon, mely múlt pénteken kezdődött és vasárnap estig tart.

Veol.hu

A Balaton-felvidék legnagyobb és legrégebbi összművészeti fesztiválját, a Művészetek Völgye Fesztivált immár harmincharmadik alkalommal rendezik meg Kapolcson, Vigántpetenden és Taliándörögdön. A fesztiválra többek között könnyű-, jazz-, világ-, nép- és komolyzenei koncertekkel, színházi előadásokkal, irodalmi estekkel, színes gyermek- és zöld programokkal, közösségi rendezvényekkel, interaktív játékokkal és új udvarokkal készültek a szervezők. Önfeledt kikapcsolódás és szórakozás várja a völgybe látogatókat, akik egy igazi alkotóközösség részesei lehetnek.

A 33. Művészetek Völgye programsorozat megnyitója
A 33. Művészetek Völgye programsorozat megnyitója
Fotó: Nagy Lajos/Napló

Betérhetünk az udvarokba, részt vehetünk az eseményeken, de akár ejtőzhetünk a patakparton, olvashatunk. A korábbi helyszíneken találkozhatunk az ismerősökkel, de újakkal is barátságot köthetünk. Felfedezhetjük az együttlét örömét, a közösség élményét. Érdemes vasárnapig ellátogatni a völgy három településére.

Háromezer program várja a látogatókat az idei Művészetek völgye fesztiválon
Háromezer program várja a látogatókat az idei Művészetek völgye fesztiválon
Fotó: Fülöp Ildikó/Napló

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában