Koncert

2024.07.22. 13:00

Ötödszörre is nyári dixie-piknik a hegyoldalban

Immár ötödik alkalommal rendeznek dixie-pikniket Balatonedericsen a Happy Dixieland Band közreműködésével a zenekedvelő közönség örömére a „hegyoldalban".

Szijártó János

Erről a szervezők nevében Tóth Péter, a zenekar egyik alapítója, népszerű ütőse tájékoztatta lapunkat. Mint elmondta, a mostani, immár ötödik alkalommal megrendezendő koncert ezúttal is a balatonedericsi Öreg-hegyen lesz, ahol a kiváló muzsika mellett páratlan balatoni panoráma fogadja az érdeklődőket augusztus 2-án, pénteken 19 órától. A rendezvény mottója – Gyere ki a hegyoldalba! – minden évben rengeteg érdeklődőt vonzott, a program ötlete pedig még a pandémia idején fogalmazódott meg az ötletgazdákban, Tóth Péterben és feleségében Tóth-Rompos Patríciában.

A Happy Dixieland Band számos helyszínen biztosította a remek hangulatot, ami minden bizonnyal augusztus 2-án Balatonedericsen sem lesz másként
A Happy Dixieland Band számos helyszínen biztosította a remek hangulatot, ami minden bizonnyal augusztus 2-án Balatonedericsen sem lesz másként
Fotó: Szijártó János / Napló

Ami a Happy Dixieland Band zenekart illeti, mostanra a legjelentősebb fesztiválokon is megmutatta magát, kitartó munkájukat siker koronázta, ma országos hírnévnek örvendenek. A kitűnő zenei minőség mellett védjegyük lett a hiteles, korhű arculat, amely a 20-as évek világát idézi. A látvány, a profi zenészek nagyszerű játéka, valamint az ismert, fülbemászó dallamok minden bizonnyal felhőtlen szórakozást, kikapcsolódást ígérnek augusztus 2-án a zenekedvelő közönségnek. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában