Hazai és nemzetközi előadók

2024.07.24. 20:00

Elkezdődött az utcazene-fesztivál (képgaléria)

Szerdán elkezdődött a Veszprémi Utcazene Fesztivál, a királynék városának egyik legrégebbi és máig legnépszerűbb zenei eseménye. Idén is sok előadóval ismerkedhetnek meg a fesztiválra látogatók, akik szombat estig válogathatnak a koncertek között.

Balla Emőke

Az első napon többek közt a Kisboros Akusztik, a 10 String Beats, a Máklikőr, a d’Flemm előadásain szórakozhattak az érdeklődők. A későbbiekben olyan előadók érkeznek, mint az Andalgó, Felipe Baldimor, a Soul Trafic és Jaune Toujours.

Fotó: Fülöp Ildikó/Napló

Már az első nap délutánján sokan kilátogattak a rendezvényre, együtt énekeltek az előadókkal, táncoltak a felcsendülő dallamokra. Nagy érdeklődés kísérte szerda délután a Máklikőr fellépését, a közönséget bevonva adták elő saját szerzeményeiket. A fesztiválozók mindennap más színpadnál találkozhatnak velük. 

A várost megtöltötte a zene. Négy napon át fiatalok és az idősek élvezhetik a különböző stílusú produkciókat. Bár a Veszprémi Utcazene Fesztivál hatalmas tömeget vonz és gyakran alakulnak ki nagy csoportok, mégsem egy átlagos rendezvény. A fellépők ugyanúgy részt vesznek az esti bulikban, mint bármelyik másik fesztiválozó. 

A fesztivál egyik különlegessége a FoodTruck Show, amely a zenei élmények mellé gasztronómiai kalandokat kínál. A látogatók számos ínycsiklandó ételkülönlegességet kóstolhatnak meg, amelyeket az ország legjobb foodtruckjai kínálnak. A különféle nemzetközi és hazai ízek kavalkádja, a frissen készült street food fogások, a különleges italok mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a fesztivál egy igazi kulináris élménnyé váljon. A gasztroélmények és a zene tökéletes harmóniája minden látogatót magával ragad.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában