Neves fellépők és kitűnő zenekarok

2024.07.16. 11:00

A filharmónia új évada

A Nagy László Városi Művelődési Központ és Könyvtárban ismét neves fellépők és kitűnő zenekarok koncertjei várják a közönséget a 2024–2025-ös ajkai Filharmónia-bérlet műsorán.

Tóth B. Zsuzsa

A három előadásból álló sorozatot december elején Gubik Petra és Balázs János közös estje nyitja. A próza és muzsika, klasszikus és könnyűzene együttes erővel varázsolja a színpadra a történelem legviharosabb korszakát, régi pesti lokálok hangulatát, bensőséges jeleneteket és tanulságos fordulatokat, amelyekbe nemcsak belefeledkezni érdemes: tanulnunk is illik belőlük.

Várják a közönséget a 2024–2025-ös ajkai Filharmónia-bérlet műsorán
Várják a közönséget a 2024–2025-ös ajkai Filharmónia-bérlet műsorán
Forrás: filharmonia.hu

Februárban Kriszta Kinga, Horváth István, valamint Oberfrank Péter várja a közönséget Tavaszi hangok című műsorával, majd az évadot májusban a Jazzation a cappella együttes zárja. A modern a ccappella szerelmeseit és a műfajjal csak most ismerkedőket is várja az együttes, mely különleges válogatást kínál repertoárja legjavából: komplex harmóniáik, virtuóz improvizációik, a világ minden tájáról gyűjtött zenei élményeik hozzák testközelbe a gondolati mélységet és lélekemelő magasságot, melyet közösen járnak be hallgatóságukkal a koncerten.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában