Interaktív előadás

2024.06.07. 16:00

Ovisok és a méhkirálynő koronája

Sok érdekességgel találkozhattak az óvodások a sümegi városi könyvtár interaktív programján.

Szijártó János

A méhkirálynő koronája címmel tartott interaktív előadást a méhek világnapja alkalomból a Bogárháton csapata a közelmúltban a sümegi Kompanik Zsófia Óvoda és Bölcsőde nagycsoportosainak.

A gyerekek élvezték, hogy részesei lehettek a mesének, s közben számos érdekességgel is találkozhattak a városi könyvtár programján
A gyerekek élvezték, hogy részesei lehettek a mesének, s közben számos érdekességgel is találkozhattak a városi könyvtár programján
Fotó: szervezők

A városi könyvtárban tartott előadás felettébb szórakoztató volt a kicsik számára, főleg úgy, hogy a gyerekek betekintést nyertek a rovarok világába, azon belül is a méhek és más beporzók életébe. Többek között azt is megtudták, hogy milyen létfontosságú szerepet töltenek be a méhek az életünkben. Az izgalmakat és az élményt fokozta, hogy a mesében a gyerekek is részt vettek, közösen oldották meg a feladatokat, közben pedig élő (az emberre veszélytelen) rovarokkal, illetve makettekkel találkozhattak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában