Veol podcast

2024.03.09. 17:00

Újabb filmet forgat Buvári Tamás rendező (podcast)

A Szeretföld, a Magdolna, vagy A másik érintése című alkotások után Anyaföld munkacímmel készíti legújabb filmjét Buvári Tamás rendező, forgatókönyvíró, producer, a veszprémi SzeretFilm Stúdió vezetője.

Veol.hu

Buvári Tamás felidézi: független filmekről van szó, javarészt közösségi finanszírozással készülnek, fontosak a pályázatok, támogatások. Nagy sikert ért el a Magdolna – elnyerte II. Pápai Történelmi Filmfesztivál fődíját; a felnőtt főszereplőt Nagy Katica játszotta, aki színészi teljesítményéért megkapta a Bujtor István Filmfesztivál legjobb női főszereplőjének járó díját; szintén díjazott volt az operatőr, Tóth Zsolt és a zeneszerző, Szirtes Edina Mókus. 2023-ra harmadik nagyjátékfilmedet is elkészítette független produkcióban - a Magyar Mozgókép Fesztiválon bemutatott, A másik érintése című családi dráma egy olyan világban játszódik, ahol egy vírus megakadályozza, hogy az emberek egymáshoz érjenek. Már forog a legújabb filmje, a munkacíme Anyaföld, ismét egy érdekes csavart alkalmaz – három történelmi korszakban játszódnak a jelenetek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában