Kvízműsor fiataloknak

2023.09.15. 11:00

Pápai diákok bizonyíthatnak a Zöld Gömb Kupán

Ahogy arról korábban már hírt adtunk, bejutott a TV2 fiataloknak szóló, új kvízműsorának elődöntőjébe a Pápai SZC Acsády Ignác Technikum és Szakképző Iskola csapata. A pápai diákok szeptember 17-én kerülnek képernyőre.

Haraszti Gábor
Sokrétű feladatot kell megoldaniuk a pápai diákoknak
Forrás: iskola

A Zöld Gömb – Vertikál Kupa Magyarország első környezettudatossági vetélkedője. A negyedik évadban Pápa városát a Pus Csongor, Ferencz Erik, Csere Ferenc és Péntek Alexandra alkotta négyfős csapat képviseli. A kereskedelmi csatorna hat héten keresztül minden vasárnap ebédidőben sugározza a kvízműsort, a pápaiak szereplését szeptember 17-én követhetjük figyelemmel. Az ország első zöld televíziós vetélkedőjében a készítők leginkább tanácsokat szeretnének adni, hogy mit tudunk mi magunk tenni a környezetünkért, az élhetőbb világért, a közös jövőnkért. Azért, hogy a fiataloknak és aztán a következő generációknak is élhető környezetet adjon a föld. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában