Polgárdy Imre harmadszor

2 órája

Közgyűlés: megalakult az új vármegyei is (képgaléria)

Megtartotta alakuló ülését a Veszprém Vármegyei Önkormányzat Közgyűlése. A testület újabb öt évre Polgárdy Imrét választotta meg elnöknek, tájékoztatott a vármegye. A következő önkormányzati ciklusban Tábori Ferenc és Lasztovicza Máté személyében egy főállású és egy társadalmi megbízatású alelnök segíti Polgárdy Imre munkáját a közgyűlésben.

Juhász-Léhi István

Az alakuló ülésen Horváth Klaudia, a területi választási bizottság elnöke ismertette a június 9-i választás eredményét. Emlékeztetett: a leadott érvényes szavazatok alapján a listát állító szervezetek közül a Fidesz–KDNP 11, a DK, a MI Hazánk és a Momentum pedig 2-2 tagot küldhetett az összesen 17 tagú vármegyei közgyűlésbe.

Megtartotta alakuló ülését a Veszprém Vármegyei Önkormányzat Közgyűlése. A testület újabb öt évre Polgárdy Imrét választotta meg elnöknek.
Polgárdy Imre (jobbról a harmadik) a harmadik ciklusát kezdheti meg a vármegyei közgyűlés élén
Fotó: Nagy Lajos/Napló

„Hiszünk abban, hogy az egyének javát is csak úgy lehet szolgálni, ha nem feledkezünk el a közösség javáról” – fogalmazott az eskütételt követően Polgárdy Imre, aki ezzel harmadik ciklusát kezdheti meg a vármegyei közgyűlés élén. Szólt arról is, az elmúlt ötéves ciklusban a TOP keretében 315 projekt valósult meg vármegyeszerte közel 65 milliárd forint értékben, a TOP Plusz forráskerete pedig várhatóan 80 milliárd forint felett lesz a következő időszakban. 

A vármegye közössége sokat erősödött

Polgárdy Imre azt is mondta: „Egy közösség erősebb, mint ezer ember külön-külön. Nagyon büszke vagyok arra, hogy vármegyénk közössége sokat erősödött az elmúlt fél évtizedben.” 

Az újraválasztott elnök köszönetet mondott a választóknak is, és hozzátette, a következő öt esztendőben is azért dolgoznak majd, hogy megszolgálják ezt a bizalmat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában