A siker titka az együttműködés

2024.09.03. 08:00

Új épületben kezdődött a tanév

Az egykori óvoda épületéből kialakított tantermekben kezdték meg a 2024-2025-ös tanévet az ajkai Csodavár Általános Iskola alsó tagozatos diákjai szeptember 2-án.

Tisler Anna

A régi épületben a felső tagozat működik. Az idén már 125 alsósnak és 57 felsősnek csengettek be. Az iskola két telephelyen működik, a belvárosban két egymással szemközti épületben, valamint az elmúlt tanévben már Padragkút városrészben is,  jelenleg egy első és egy második osztállyal. A megnövekedett feladat miatt új pedagógusokkal és oktatást segítőkkel bővült a tantestület létszáma. 

A kisdiákok tánccal köszöntötték társaikat
Fotó: Gyarmati László

A tanévnyitó ünnepségen Németh Sándor igazgató elmondta, hogy elkészült az ebédlő, így a közeli étterem helyett ezentúl ott fogyaszthatják el az ebédet. Kialakítanak egy tornaszobát és egy számítógépes termet is.

Németh Sándor igazgató nyitotta meg a tanévet
Fotó: Gyarmati László

Az igazgató köszönetet mondott mindenkinek, aki a tanévkezdés előtti utolsó héten részt vett a költözésben, a takarításban. Megköszönte  a szülőknek, hogy rájuk bízták gyermekeiket. Kijelentette, csak úgy lehetnek sikeresek, ha az iskola, a diák és a család együttműködik. Az ünnepséget a diákok tánccal tették vidámabbá.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában