Az állatvédelem jegyében

2 órája

Kutyás piknik és vásár a Nosztori tetején

A Balatoni Élménypark Csopak és a veszprémi Dog Garden Home & Mini Kutyapanzió és Kutyanapközi első alkalommal rendezi meg hagyományteremtő céllal az I. Kutyás piknik és vásár az állatvédelem jegyében című eseményét szeptember 29-én, vasárnap 10 és 16 óra között, tájékoztattak a szervezők.

Veol.hu

A szervezők célja, hogy a látogatók kötetlenül, szabadon érezzék jól magukat kedvenceikkel, miközben játékos formában a felelős állattartás fontosságára is felhívják a figyelmet.

I. Kutyás piknik és vásár az állatvédelem jegyében, Csopakon
I. Kutyás piknik és vásár az állatvédelem jegyében, Csopakon
Forrás:  szervezők

A belépés ingyenes, de a szervezők örömmel fogadnak adományokat a meghívott állatvédő-szervezetek számára. A rendezvényen részt vevő kereskedők és kézművesek minőségi felszerelésekkel, prémium jutalomfalatokkal, tápokkal, pórázokkal, nyakörvekkel és kutyaruhákkal várják az érdeklődőket. A legszerencsésebbek a tombolán is nyerhetnek.

A nap folyamán kutyás bemutatók, különféle versenyek (melyekre a helyszínen lehet regisztrálni) és informatív beszélgetések szórakoztatják a közönséget. A Park Büfében komolyabb témájú előadásokon és kerekasztal-beszélgetéseken vehetnek részt az érdeklődők, és megtekinthetik az állatvédelemről szóló plakátkiállítást.

Szakértői tanácsadásra is lesz lehetőség, legyen szó egészségügyi, dietetikai, gondozási vagy nevelési kérdésekről. A helyszínen fotósarok is várja az érdeklődőket, ahol örök emléket készíttethetnek magukról és kedvenceikről.

A rendezvényre csak jól szocializált, emberrel és más állatokkal barátságos kutyával, valamint érvényes veszettségi és kombinált oltással lehet belépni.

A vasárnapi program kiváló lehetőséget kínál a családok és a kutyások számára, hogy együtt töltsenek egy tartalmas napot, miközben hasznos információkat is szerezhetnek a felelős állattartásról és az állatvédelemről.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában