Pénzesgyőri Falunap

2024.07.19. 07:00

Méterfa-hajító és sörivóverseny, mesefoglalkozás és habparti is lesz a falunapon

A Pénzesgyőri Falunapot idén július 20-án, szombaton tartják meg a falu focipályáján.

Rimányi Zita

A főzőverseny 10 órakor kezdődik el. Délutántól számos szórakozási lehetőség várja az érdeklődőket, többek közt gyerek céllövölde és lángos a Pénzesgyőrért Közhasznú Polgári Egyesület jóvoltából. Ingyenesen lehet lovagolni, kézműves foglalkozáson részt venni, a kis ringlisre, a kis körhintára felülni. Kelemen Anita mesterpedagógus 15 órától tart mesefoglalkozást, majd habparti lesz a zirci tűzoltósággal. A hagyományos pénzesgyőri méterfa-hajító és sörivóverseny 16 órakor kezdődik. A Pénzesgyőrért díszokleveleket 17 órakor adják át. 
Utána a Kid Rock And Roll bemutatója következik, majd 18 órától a Sógorok együttes lép színpadra. "Cintányéros cudar világ" címmel ad műsort operettekkel, magyarnótákkal, retróslágerekkel Szécskay Ildikó és Kecskeméti Róbert. A Soul Dance tánccsoport bemutatója 19.40-kor kezdődik, majd játékos vetélkedő következik. Este zenés buli lesz. A szervezők: Pénzesgyőrért Közhasznú Polgári Egyesület, Pénzesgyőri Német Nemzetiségi Önkormányzat, Pénzesgyőr Község Önkormányzata. 
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában