Helyi közélet

2024.07.11. 17:00

Hétvégén falunapot tartanak

Hagyományőrzés Csajágon mottóval rendezik meg a falunapot a településen, ahol színes programokkal várnak kicsiket és nagyokat július 13-án, szombaton.

Benkő Péter

8.30-kor kezdődik a bográcsfesztivál főzőversenye a parkolóban. 10 órakor indul az Akarsz-e játszani? program, ahol játékvár, játszóudvar, népi játékok várják a gyerekeket, szintén a parkolóban. 11 órakor emlékfát avatnak a tavaly született gyermekek tiszteletére a Gyermekek parkjában, a játszótér mellett. A főzőverseny eredményét 11 órakor hirdetik ki, 15 órától pedig kezdődik a Csajág–Kolon (Szlovákia) gyermek labdarúgó-mérkőzés. A délután folyamán iskolai néptánccsoportok, illetve a Csajági Hagyományőrző Népdalkör és Citera Együttes, valamint a Kéknefelejcs Néptánccsoport lép fel. 18 órakor az Irigy Hónaljmirigy koncertezik, 19 órakor a Dance Action lép színpadra, 19.30-kor tombolahúzás lesz, és a vacsorán mindenkit vendégül látnak egy tál étellel. A Groovehouse 20.30-kor koncertezik, 21.30-kor az A’la Carte Showband lép fel, 23 órától utcabál, retró diszkó kezdődik Csabival.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában