Színes és mozgalmas program

2024.07.17. 21:00

Aranyoroszlán Díj a Mogyorósi Napokon

A Mogyorósi Napok programjait rendezték meg a litéri közparkban július 12-én és 13-án. A hőségriadó ellenére sokan kilátogattak a hétvégi rendezvényre, melyen átadták az idei Aranyoroszlán Díjat.

Benkő Péter

Péntek este Módri Györgyi és Kőrösi Csaba színművészek vidám zenés összeállításával kezdődtek a programok az operettkedvelő közönség nagy örömére, majd a Semmelweis magyar életrajzi drámát tekintették meg festői naplementében, a közparkban felállított piknikezős moziban. Szombaton Molnár Orsi gyermekkoncerttel, légvárral, arcfestéssel és csillámtetkóval kedveskedtek a szervezők a legkisebbeknek. Mindezeket megelőzően pedig az Aranyoroszlán díjat vehette át Újvári Attiláné Erzsike, a község védőnője.

Osváth Örs polgármester átadta az Aranyoroszlán díjat Újvári Attiláné védőnőnek
Osváth Örs polgármester átadta az Aranyoroszlán Díjat Újvári Attiláné védőnőnek 
Fotó: szervezők/Halmy Fanni

– A továbbiakban a Litéri Hagyományőrző Íjász tanya színvonalas és igen érdekes bemutatóját még megtekintettük, majd a vihar-előrejelzés miatt kénytelenek voltunk változtatni a koncertek sorrendjén. Így előbb a KFT zenekar adott fergeteges koncertet, és a WhyeSett zenekar zárta az estét, a köztes időszakban DJ Matthew Lenner gondoskodott a jó zenéről és hangulatról – mondta el lapunknak Osváth Örs, Litér polgármestere, aki köszönetet mondott mindenkinek, aki részt vett a szervezésében-lebonyolításában, de nem utolsósorban a lelkes résztvevőknek is, hogy a hőség ellenére fontosnak tartották a közösségi együttlétet.

A koncerteket ugyan meg kellett cserélni, de a közönség remekül szórakozott
A koncertek sorrendjét ugyan meg kellett cserélni, de a közönség remekül szórakozott
Fotó: szervezők/Halmy Fanni

A község védőnője kapta az idei Aranyoroszlán díjat

A polgármester az önkormányzat oktatási, kulturális és sportbizottsága elnök asszonyával, Hegyessy-Takács Edittel és Bencze Éva jegyző asszonnyal az idei Mogyorósi Napok keretében átadták az Aranyoroszlán díjat, melyet ebben az évben Újvári Attiláné, a község védőnője érdemelt ki. A méltatásban elhangzott, a díjazott évtizedek óta elhivatottan, szakszerűen, maximális empátiával látja el feladatát a kisgyerekes családok nagy megelégedésére. Minden szülő számára igazi kincs, ha olyan szakemberhez fordulhat, aki nem csak szakmailag ad hiánytalan választ a gyermekekkel kapcsolatban felmerülő problémákra, hanem együttérzéssel és megértéssel viszonyul az aggódó szülőhöz, a kisgyermekhez. Újvári Attiláné személyiségével mindezeket tükrözi, köszönik munkáját és további sikert kívántak hivatása gyakorlásához.

Színvonalas, igen érdekes bemutatót tartott a Litéri Hagyományőrző Íjász tanya
Színvonalas, igen érdekes bemutatót tartott a Litéri Hagyományőrző Íjász tanya
Fotó: szervezők/Halmy Fanni

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában