Főzőverseny

2024.07.30. 18:00

A téma a pörkölt – Konyhatündéreket és kuktákat vár a születésnapos bakonyi város az augusztusi kihívására

A Zirc40 Főzőversenyt a Zircikon fesztivál keretében szervezik meg idén a bakonyi kisvárosban, amely negyven éve kapta meg a városi rangot. Várják a helyiek, a nevező csapatok jelentkezését, amelyek vállalják a próbát, aminek a témája a pörkölt.

Rimányi Zita

Augusztus 19-én, hétfőn 8 és 14 óra között tartják meg a Zirc40 Főzőversenyt az Alkotmány utcai rendezvénytéren. Várják a konyhatündérek és a kukták jelentkezését, a téma a pörkölt. Ez a jó hangulatú rendezvény is a Zircikon fesztivál része lesz, aminek a teljes programját lapunk is közzétette.

Ki ne szeretné a pörköltet? Ám mindenki egy kicsit másképp készíti, sokaknak megvan a titkos vagy bevált összetevője, eljárása hozzá. Zircen ennek próbája lesz a kóstolás a születésnapos város idei Zircikon fesztiválján. Fotónk a napokban a Bakonyi Svábok Kerekasztalának lókúti rendezvényén készült
Fotó: Rimányi Zita/Napló


Augusztus 8-án 16 óráig lehet nevezni, de érdemes sietni, mert a jelentkezés sorrendjében fogadják el a csapatok feliratkozását a kihívásra, és 15 csapat támogatásként sertéshúst kaphat és egy-egy sörgarnitúrát a rendezvény idejére.
Jelentkezni a városi könyvtárban lehet személyesen vagy az intézménynek e-mailt küldve.
Érdemes ötletes, inspiráló csapatnevet választani, és átgondolni, mi mindenről kell gondoskodni, milyen összetevőket, módszereket érdemes bevetni az igazán jóízű csapatmunka és eredmény érdekében.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában